vineri, 26 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul20

Iata-ne ajunsi la episodul 20... cum trece timpul!
Ii regasim pe tineri in drum spre locul secret unde se afla il capo dei draghi. Aflata in spatele unei cascade imense, ascunzatoarea este o pestera mare. Capitanul dragonilor este Zana Rossa - mana dreapta a tatalui lui Zans.
Orasul subteran adaposteste dinozauri care s-au revoltat si oameni care si-au pierdut pamanturile si casele datorita actiunii armatei. Zana Rossa vrea ca Zans sa li se alature si sa organizeze o noua revolta pentru libertate - atat a oamenilor cat si a dinozaurilor. Nu doar fiorosul (cel putin aparent) dinozaur ii cere micutului vocezaur ajutorul, ci si oamenii aflati in acel oras subteran.
Manua a plecat impreuna cu oamenii lui Burai ca sa il elibereze pe acesta din mainile soldatilor. In timp ce Daikan il interogheaza pe tanar referitor la locul unde se ascund prietenii acestuia, ajunge si Mosar. Acesta are in minte un plan si anunta ca Burai va fi executat in aceeasi seara. Oamenii acestuia merg sa il anunte pe Zana Rossa, in timp ce Manua pleac pe cont propriu.
Micul Zans refuza postul pe care il detinuse tatal sau, dorind sa ii ajute pe prietenii sai sa gaseasca masina timpului. Tocmai atunci afla cu totii despre soarta tanarului prins de soldati. Marele vocezaur crede ca este vorba despre o capcana, pentru ca executiile nu se faceau deobicei in public. Totusi Capo, Tigre, Panzer si Presidente pleaca in ajutorul Manuei si a lui Burai. Micutul Zans pleaca impreuna cu cei 4 in misiunea atat de riscanta, la bordul lui Slaugi Secondo, in timp ce ceilalti raman in pestera.
Manua reuseste sa ajunga la Burai in celula costumata in soldat, dar cand sa plece cu acesta apare nimeni altul decat Mosar. Si tanarul condamnat este dus in piata pentru a fi executat. Tinrii apar exact la timp, cum se astepta si Mosar si atacati de niste dinozauri fiorosi ei reusesc sa ajunga la Burai (cu ajutorul lui Tigre care pilota aparatul de zbor si i-a speriat cu ajutorul focului) - acesta insa le da o veste proasta: Manua a fost capturata. Si partea cea mai rea este ca generalul este inarmat cu o... pusca. Intr-o situatie fara iesire, Zans este cel care le sare in ajutor. Astfel Manua este salvata de Tigre, iar baietii pot fugi cu Slaugi. Zana Rossa le sare si el in ajutor si altfel reusesc sa fuga, indreptandu-se spre ascunzatoare. Ce nu stiu ei este faptul ca au musafiri...

20. Il coraggio di Zans




Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu