marți, 30 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul22

Dupa ce au fost capturati de Mosar, tinerii au fost dusi in capitala regatului Asante, numita Gondowana. Aici ei sunt separati de micutul Zans - care este incredintat sacerdotilor. Deposedati de Slaugis si celelalte masinarii, Presidente si ceilalti din grup se gasesc in fata regelui. Acesta ii cere lui Mosar sa captureze toti rebelii, cat despre tinerii calatori prin timp, pentru moment sunt tinuti intr-o aripa a palatului. Acolo il reintalnesc pe Asso - care era insarcinat sa aiba grija de printesa Asuka- si pe ceilalti doi. Si astfel grupul este iar complet. Si bineinteles ca Asso iar incepe sa fie gelos pe Capo care, "spiritual" cum spune el ca este, nu poate sa nu il provoace pe celalalt, atat de dornic de apreciere si recunoastere. Astfel se creaza tot felul de situatii tensionate, pentru ca lipsa de libertate atat din partea unora cat si din partea celorlalti isi spune cuvantul. Asso este intr-o pozitie oarecum amuzanta, devenind in fel de Serpente pentru Asuka. E oarecum amuzanta, dar si trista situatia. O printesa mereu sub supraveghere, niste tineri veniti din alta dimensiune gazduiti prin bunavointa regelui, dar practic prizonieri.... toti dornici de libertate.
Capo, Principessa, Presidente, Panzer si Tigre pleaca in recunoastere. Sunt vazuti insa de Asso care vrea sa le faca o farsa si o anunta pe Asuka. Aceasta da drumul la apa si astfel toti cei aflati in tunelul subteran ajung intr-o piscina. Printesa rade amuzata (probabil neconstientizand ce lucru grav facuse, ba mai mult concheteaza cu ideea sa scoata apa din bazin, ceea ce ar fi cu atat mai periculos) si o impinge si pe biata creatura aflata in posesia ei (un fel de dinozaur animalut de companie) in apa. Capo iese din apa si schiteaza un gest de lupta, evident din dorinta de a-i deschide printesei rasfatate si egoiste ochii asupra faptului ca acel comportament al ei o va face sa fie si mai singura si mai nefericita decat este.
Printesa isi da seama ca poate pierde afectiunea animalutului si ca ceea ce i se spusese este adevarat. Cand Capo este judecat in fata regelui Asso regreta ca a implicat-o pe printesa in asa zisa gluma pe care voia sa o faca celorlalti. Totusi tocmai Asuka il salveaza pe Capo de la pedeapsa capitala, ea care nu plansese pentru nimic si nimeni il induioseaza pe rege. El observa transformarea fiicei sale, dintr-o persoana egoista, intr-o persoana altruista si buna. Sau poate ca acea printesa capricioasa si egoista era doar un mod prin care printesa incerca sa atraga atentia? :)


22. La principessa capricciosa





Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu