luni, 15 noiembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul11

Dottoressa, Principessa si Tiger sunt capturate de banditi... ( acestia considera insa ca Tiger este un pusti si de aici o multime de situatii comice). Seful banditilor se indragoseste de Dottoressa, careia se decide sa ii spuna Principessa (hahahaha) si decide sa se insoare cu aceasta in noaptea respectiva.
Anuntati de cele intamplate de Lady care reusise sa fuga, Capo si Panzer descopera unde sunt tinute fetele si se intorc la ceilalti pentru a pune la punct un plan.
Seara urmeaza ceremonia. Dottoressa poarta haine specifice, iar seful banditilor ii povesteste de ce au ajuns el si oamenii lui sa fie banditi. Apoi, in timp ce Principessa serveste mesenii si Panzer are mainile legate, urmeaza sa se tina ceremonia. Tocmai atunci apar patru fete "ciudate" si Lady (Vai cat pot sa fie de amuzante cele patru domnisoare, haha!!!). Evident ca nu le iese planul si ajung sa fie toti capturati. Atunci, Dottoressa le povesteste si celorlalti cum au devenit banditi cei care ii capturasera si ca la origini nu erau oameni rai si ii cere sefului acestora sa ii elibereze prietenii, acceptand in schimb sa ii devina sotie. Toti prietenii insa se alatura Dottoressei. Pana la urma Presidente hotaraste sa ramana el cu Dottoressa.
Seful banditilor isi da seama ca si copiii erau in aceeasi situatie ca si ei si le da drumul. Mai mult le da un obiect pe care acestia trebuiau sa il duca fratelui geaman - un pirat, care ii putea ajuta pe mare. Il puteau gasi cu ajutorul lui Kamura - un vanzator de antichitati din port. In schimb seful primeste cadou o poza cu el si Dottoressa.
Intre timp, Asso accepta sa ii povesteasca lui Mosar despre vehicolul cu care au ajuns pe insula.
Pe maine!!

11. I banditi




Actualizare video
 10.11.2013 via ft1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu