luni, 21 noiembrie 2011

Clatite si piscotele - la multi ani:)!

Buna!!

Ce ati mai facut azi? Eu m-am sarbatorit!! Am iesit de dimineata afara imbracat in costumasul meu tomnatic ( Hainuta de .. Toamna ), am mancat bunatati si bineinteles m-am delectat cu dulciuri de casa :D.

Nu a fost ceva iesit din comun, pentru ca mereu sunt alintat (hehehehe, merit ce e drept), dar mi s-a cantat la multi ani si am primit si piscotele din care am servit pe toata lumea.

Pentru inceput insa am primit clatita ... nu am mancat foarte mult (aveam burtica plina), dar Rux m-a prins in poza sa ma vedeti cum asteptam..... si am avut de asteptat!

Clatitele au fost umplute cu gem de prune facut de Rha anul acesta, dupa reteta de aici: Gem de prune . Despre clatite a spus Rux ca va va scrie mai multe intr-un articol special, dar va soptesc eu cu ce sunt facute, mi-a zis Buni: laptic de la vacuta, apa plata, ou proaspat de la gainusa, putin zahar, putina sare si faina... Iar tigaia cea noua de ceramica face minuni!! La final mai multe poze cu mine si doamnele clatite, pana atunci iata piscotelele de anul acesta:




Piscotele sunt o varianta a celor de aici: Fursecuri "Dodo" (fara ulei, doar cu caimac, smantana, putin zahar, un ou, faina...). Ca sa o citez pe Buni "o bunatate".
Ehhh ce ceata e afara!!! La voi cum este? Eu ma pregatesc sa ies, asa ca plec sa imi imbrac hainuta si sa iau sapcuta si la plimbare!! Va las cu pozele! Dodo (ps: am implinit 9 ani)







4 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

A mai ramas si pentru mine?Pup dulce.

copilarim spunea... [Raspunde]

Sigur, sigur!! Dodo face cinste:D!

Amy spunea... [Raspunde]

Sa va bucurati de Dodo al vostru cat mai mult timp!
Clatitele mi-au lasat gura apa, desi am facut in weekend multe-multe. :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Multumim:*
Sunt foarte bune ce e drept si de cand cu tigaia asta de ceramica sunt fericita ca pot manca si eu :D!! Nu ca s-ar face singure, dar nu miroase a nimic si nu e nevoie de ulei;))!

Trimiteți un comentariu