marți, 15 noiembrie 2011

Concurs: Impodobim bradul (editia a II a)

Cioc cioc!!! Se apropie.... iarna, sarbatorile.....Craciunul!! Pastram traditia inceputa anul trecut, odata cu primul Craciun Copilarim si va invitam la concurs. Ne-am gandit sa il organizam din timp pentru a va oferi posibilitatea sa creati in liniste:). Spunem deci start editiei a 2-a a concursului:
"Impodobim Bradul".
Vrem sa fie o sarbatoare in toata regula, sa ne simtim bine si la sfarsit sa aveti toti cel putin un glob/obiect de decor facut de voi pentru acest an. Iar noi, noi toti o sa ne bucuram de un bradut impodobit cu dragoste care ne va zambi de pe blog:P. Pentru orice nelamuriri sau intrebari, ne puteti scrie pe adresa noastra de mail: copilarim[@]gmail[.]com - va rugam sa scrieti la subiect concurs. Asadar:

Tema concursului: Podoabe pentru bradul de Craciun
Durata: 15 noiembrie -5 decembrie (pe 6 decembrie vom programa sa se faca automat tragerile la sorti - numele vor aparea in dreptul listelor cu cadouri)
Cerinte si regulament: Realizati unul sau mai multe obiecte de decor pentru bradul de Craciun. Poate fi vorba despre un glob, sau pot fi ghirlande, ornamente care stau langa brad, pot fi si comestibile (:D)... orice infrumuseteaza acele zile de sarbatoare atat de dragi noua. Puteti participa cu mai multe creatii, conditia fiind sa le inscrieti separat - de ce? pentru a avea mai multe sanse la tragerea la sorti;) si a le putea admira pe fiecare in parte.

Cum participati:
Scrieti  un mic articol pe blogul vostru, adaugand poza ornamentului pe care l-ati ales, cateva cuvinte despre el si precizarea ca participati la concursul nostru. Adaugati adresa respectivului articol (sau articole daca realizati mai multe ornamente) in listele de premii de mai jos (va puteti inscrie in toate listele).
Daca nu aveti blog ne puteti scrie un mail la: copilarim[@]gmail[.]com si ne puteti trimite acolo poza. Noi o vom urca ulterior pe photobucket, in contul nostru si adauga la concurs. Evident o puteti incarca si singuri daca aveti cont pe photobucket, precizand la descrierea pozei ca participati la concurs si scriind doua vorbe despre ornament. Nu ne deranjeaza daca puneti link catre o poza urcata in albumul de pe facebook - conditia este ca acel link sa poata fi vazut de toata lumea si evident sa scrieti cateva cuvinte despre ornament si ca participa la concurs. Orice nelamurire aveti va rugam sa ne scrieti pe adresa de mai sus mentionand la subiect concurs impodobim bradul.

Premiul virtual
Toti participantii la concurs sunt castigatori! Cadoul nostru va fi o felicitare (virtuala) personalizata pe care sa o puteti trimite celor dragi de sarbatori, folosind emailul.  O veti primi pana in data de 15 decembrie pe mail(in functie de cat de repede luati legatura cu noi pentru a putea personaliza felicitarea).

Marele premiu
Surpriza!!!! Va fi un ornament lucrat de mana, tare tare dragalas. Il vom darui celei mai nemaipomenite idei din concurs. Vom apela din nou la juriul nostru impartial (pentru ca nu cunosc pe nimeni de aici din comunitatea noastra) si va fi ales pe 6 decembrie dintr-o galerie de fotografii care vor cuprinde toate participarile la concurs. Veti putea vedea pana atunci pe blog diferite ornamente, le vom prezenta, dar nu vom spune care anume va fi cel oferit decat pe 6 cand vom anunta castigatorul:D! (poate ne veti ajuta chiar voi sa il alegem daca veti comenta la articolele de prezentare si vom afla astfel care este favoritul).

Premii prin tragere la sorti
Exista 3 categorii de  premii, va puteti inscrie la toate - atentie nu va inscrieti in aceeasi categorie de mai multe ori, decat daca o faceti cu articole diferite. Castigatorii vor fi stabiliti prin tragere la sorti. Multa bafta!

Nota: Nu este obligatoriu sa ne urmariti prin Google Friend Connect sau pe facebook pe pagina Copilarim decat daca doriti. Acest lucru nu va insemna o sansa in plus la extragere, dar va va aduce pe viitor o sansa intr-un program de fidelitate. Deasemenea nu este obligatoriu sa scrieti despre concurs si sa il faceti cunoscut, dar ne-am bucura daca ar participa cat mai multa lume :).

Inscrieti-va in concurs:
1. premiul constand intr-o bijuterie la alegere din cele prezentate in poza de mai jos - 2 castigatori:





2. premiul  constand in kituri de creatie pe care le-am realizat pentru voi - 3 castigatori. (click pe pozele mici pentru a vedea in ce consta fiecare kit).








3. premiul constand intr-o cutiuta cu ornamente de pom unicat realizate manual (foto in curand)



(update: click pe pozele mici pentru a le vedea mari - sorry pentru calitatea pozelor, voi vorbi insa despre decoratiuni saptamana care vine si voi realiza poze la lumina zilei, asa cum merita).



Nota: Cand adaugati link-ul in formularul de inscriere, folositi ctrl+v, scriptul care protejeaza blogul va impiedica functia right click. Pentru orice nelamurire sau problema scrieti-ne:)

53 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Heei,sper sa reusesc sa fiu prima care sparge gheata fiindca deja am facut cate ceva,dar sa vad cum reusesc sa postez de repede.Am mai vazut eu acolo niste cercei frumoooosi,sa completez ce am,hi,hi....Va pupicesc cu drag.

copilarim spunea... [Raspunde]

Foarte bine Bea!!! Te asteptam cu drag :D!!!

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

Super! Exact ce aveam nevoie. :)
Doresc tuturor participantilor multa inspiratie.

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur! presimt ca vom avea un bradut foarte foarte frumos si bogat anul acesta! :D

FB Ronnie spunea... [Raspunde]

Ohohhooooo, chiar am facut si eu recent ceva pentru bradut. Numai sa fac niste poze decente. Sper sa nu uit.

copilarim spunea... [Raspunde]

Ce ma bucur:)!! Abia astept sa le vad!:D

kiddo spunea... [Raspunde]

Tocmai mesteresc ornamente de Craciun! A venit la momentul potrivit concursul si tare ma tenteaza un kit facut de voi sau o cutiuta :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Te asteptam cu drag!!!! In weekend o sa pun si poze la cutiuta:D!!!

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Mult spor la mesterit globulete tuturor!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

yey!! Micaela felicitari pentru ca ai spart gheata:) - globuletul tau este minunat!!
Si eu am mesterit zilele acestea (am pierdut vreo doua cu un brad origami pe care nu l-am terminat:))) - l-am lasat pentru decembrie). Maine pun si cutiuta (nu am reusit sa fac poze, stiti ca vin doua zile de sarbatoare si m-am grabit sa si crosetez ceva:D)

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Mi-am "tarait" si picioarele ca sa vina repede si ceilalti cu minunatiile lor:)

Amy spunea... [Raspunde]

Buna, fetelor! S-ar putea sa fie probleme cu inscrierea in concurs, fiindca site-ul nu permite atasare de linkuri si inscrierea este foarte dificila.
Succes tuturor!

copilarim spunea... [Raspunde]

Buna Amy! Ce nu anume nu merge? Sunt probleme la inklinkz? Daca te referi la faptul ca apare poza doar la premiul cu cutia, acolo am setat eu sa apara si poza (neavand cont pro am dreptul doar la o singura galerie cu poze si am zis sa o folosesc acum). Daca aveti probleme cu inscrisul sa imi spuneti.
Iata cum se face:
Apasati pe "Add you link" - butonul albastru
La URL adaugati link catre articolul vostru sau poza
La name - numele
La email - mailul (ca sa va pot contacta daca castigati)
Dupa aceea apasati pe next step (acesta se afla sub adresa de mail

(Am incercat acum si la ultima categorie se vede, dar vad ca cel putin in acest moment la mine nu se vede imaginea la primele doua, dar daca dati cu cursorul apare. Probabil au ei probleme cu imaginea respectiva, voi verifica si mai tarziu pentru ca acum netul meu se tot deconecteaza.:D

copilarim spunea... [Raspunde]

ps: acum apare peste tot... :)) - era de la netul meu. Dar daca aveti probleme cu inscrierea sa-mi spuneti!

copilarim spunea... [Raspunde]

Gata am inteles ce nu mergea:) Merci Amy ca m-ai atentionat!
Cand selectati sa adaugati adresa catre articol nu dati right click, ci direct ctrl+v. Asta e tot :D!
(exista un script care protejeaza blogul de "hoti". de aceea functia right click de la maus e blocata - pentru acest motiv va trebui inlocuita cu ctrl+v = paste). Nu m-am gandit pana acum ca ar fi o problema pentru ca nu mi-a zis nimeni.. sorry!

Amy spunea... [Raspunde]

Asta era, ctrl+v trebuia! ai mai anuntat si la alt concurs, dar am uitat. :)

Maria Matei spunea... [Raspunde]

Ma bucur ca m-am alaturat voua! Felicitari pentru asa o tema inspirata! Succes tuturor!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Maria si noi ne bucuram!

Vreau sa va urez multa bafta tuturor celor care s-au inscris pana acum la concurs (Micaela, Diana, Amy si Maria) si sa va multumesc ca v-ati alaturat acestei idei!! abia astept sa impodobesc bradul iar de pe 24 decembrie il vom avea aici pe blog, incarcat cu minunatiile pe care le inscrieti voi in concurs:)!!

Va asteptam si pe ceilalti cu mult drag :D!

coshuletzul_colorath spunea... [Raspunde]

super [:X] merci de invitatie [:*] imi plac absolut toate premiile voastre, eu oricum ma bucur mai ceva ca un copil mic cand primesc orice nimic [;))] trb sa m-apuc de treaba [:X] ce-mi place perioada asta din apropierea Craciunului [:X]

copilarim spunea... [Raspunde]

Te asteptam:)!!

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

Ma inscriu si eu cu niste decoratiuni. Mie imi place sa decupez si sa refolosesc imagini, culori, forme etc. din reviste si pliante. Este vreo problema? Sau trebuie sa folosesc ceva anume?

vavaly spunea... [Raspunde]

Am reusit sa finalizez si eu decoratiunile pe care mi le-am propus si sa le si pozez. Abia astept sa vad cum va plac sau sa primesc critici constructive:). Cu drag, vavaly

copilarim spunea... [Raspunde]

@ DulceaMeaCasa - abia asteptam sa vedem ce decoratiuni faci!:)
Nu este nicio problema si noi ne inspiram (de fapt ai sa vezi ca precizam mereu de unde, ca poate vrea si altcineva sa incerce:P).
Te asteptam:)!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Vavaly sunt superbe!!! Imi place ideea ta foarte mult - anul trecut si eu am facut din hartie cartonata doua craciunite pentru acvariul testoaselor. Vreau sa iti zic ca sunt inca acolo (pe exterior) si chiar daca nu au fost lacuite sunt ca noi. Ideea este ca acest tip de decoratiuni sunt foarte trainice si foarte frumoase:D!!
Bafta :P!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Marinela te-am inscris in concurs, iti multumim pentru pozele minunate pe care ni le-ai trimis:)!!
bafta la concurs:)

KaBea spunea... [Raspunde]

Cred nu e ceva in regula!!!!Poate stiti voi sa reparati?!Pup.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Bea trebuia pus link catre articol:P am schimbat eu (cu ocazia asta am aflat si cum;))
Minunat globul!!! multa bafta:D!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Buburuzo ce ingeras frumos ai facut!! Ma bucur ca ni te-ai alaturat:)
sa ai bafta:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Emma grozave globurile!!:D bafta la concurs:)
@ Elena ce ingenioasa idee!!! bafta la concurs:d

O sa le incerc si eu pe amandoua. Sper sa imi permita timpul;)

Amy spunea... [Raspunde]

Ce decoratiuni superbe!!! Le iubesc pe toate!

copilarim spunea... [Raspunde]

Si eu!!! O sa avem un brad frumos frumos!!!

KaBea spunea... [Raspunde]

Multumesc,dar cand incercam sa dau clik dreapta nu ma lasa.Bine ca ai "dres" tu.Pup.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Bea e blocat clickul dreapta, dar merge sa dai ctrl plus v :P.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Victoria bun venit in concurs:d! ne bucuram ca participi - multa bafta:)

Victoria G spunea... [Raspunde]

Multumesc :*

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

Buna, Rux. Am si eu niste nelamuriri: 1)pot participa cu acelasi ornament la toate cele trei sectiuni? 2)este o limita minima sau maxima de decoratiuni pe care le pot inscrie in concurs + intrebarea 1)?

copilarim spunea... [Raspunde]

Buna! Da poti participa cu acelasi ornament la toate cele trei sectiuni:)!!
POti inscrie mai multe ornamente in concurs, nu exista o limita.

UIte:
Puteti participa cu mai multe creatii, conditia fiind sa le inscrieti separat - de ce? pentru a avea mai multe sanse la tragerea la sorti;) si a le putea admira pe fiecare in parte.

Deci ideea este ca va trebui sa faci articole separate la tine pe blog cu fiecare ornament pe care vrei sa il inscri in parte. Altfel se considera o singura intrare daca ai 3 ornamente intr-un singur articol.
Pentru orice intrebare si nelamurire ne gasiti aici sau pe mail:).

copilarim spunea... [Raspunde]

Mai sunt 12 ore de concurs:)! Multa bafta si celor noi inscrisi:P!!
Toata lumea castiga o felicitare virtuala pe care sa o puteti trimite prin posta electronica celor dragi, sau de ce nu chiar imprima si trimite prin posta. Miercuri voi scrie un articol pe aceasta tema si atunci veti afla cum puteti personaliza felicitarea voastra si pana cel tarziu pe 15 imi veti scrie pe mail ca sa am timp sa le realizez si voi sa le trimiteti!

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Am reusit si eu sa ma inscriu; de cand e lansat concursul ma tot gandeam cum si ce sa fac; imi place mult ideea. Multumim foarte mult si succes tuturor! Sa aveti o zi minunata!

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Vai de mine, eu m-am inscris cu o felicitare in concurs; e bine? Eu una pun felicitari sub brad, dar ma gandesc la faptul ca poate nu intra in gandul concursului. Daca nu e bine, incerc sa postez altceva ...

Copiisimame spunea... [Raspunde]

Felicitari tuturor participantilor si mai ales castigatorilor. A fost un concurs frumos. Mai venim in concursurile de aici, numai scapati de noi de acum incolo :).
vavaly

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Multumim dragelor pentru tot si mult spor in toate.
p.s.Lira :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Felicitari si din partea mea!!! Abia acum cateva minute am ajuns la laptop :D!! promit pana la 15.00 sa am rezultatul si la cealalta categorie (am nevoie de voturile juriului, sau cooperarea catelusului - daca nu reueste juriul sa aleaga). Eu una ... ii multumesc broscutei care l-a ajutat pe Mos sa faca extragerea automat pentru ca va marturisesc ca mi-ar fi fost extrem de greu sa aleg eu. Va multumesc inca o data ca v-ati alaturat acestei idei!! Sper sa va bucurati de ce ati creat, de ce ati castigat si sa ramana o amintire placuta:)!!

Inca o data va reamintesc sa fiti pe faza pentru ca maine o sa scriu un articol despre cum puteti sa va personalizati FELICITAREA VIRTUALA - pe care a castigat-o toata lumea. O puteti trimite pe mail, sau tipari:)!

@ Oana si Micaela - am primit alegerile voastre (va multumesc).
Felicitari inca o data!

rux


si La multi ani de Sfantul Nicolae:)!!

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

Felicitari tuturor! Superbe decoratiuni, cum am mai spus.
Ma bucur ca Diana mea a castigat un premiu. Asteapta de mult sa se intample asta si draga de broscuta a fost foarte buna cu ea. :)
Multumesc eu, in numele ei, fiindca ea este la scoala.

copilarim spunea... [Raspunde]

Amy sper sa ii placa Dianei kit-ul si sa ii placa ce a ales broscuta sa ii trimita!!

Te pupam!!
rux

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

Felicitari Rux pentru initiativa, concurentelor pentru participare si castigatoarelor pentru premii.

Gyorgy Ludovica spunea... [Raspunde]

multumesc mult pentru premiu, cred ca broscuta a vrut sa ma provoace, mai ales ca asa cum am declarat sunt incepatoare,

multumesc si lui Amy pt recomandare

este un premiu neasteptat, multumesc Mosului

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Felicitari castigatoarelor! Iar voua gazdelor va doresc dorinte implinite pe toate planurile! O zi frumoasa tuturor!

Copiisimame spunea... [Raspunde]

Eu sunt fericita ca toate creatiile mele si-au gast deja proprietari si au fost valorificate in scopuri nobile, banii adunati plecand catre copiii care au nevoie :http://copiisimame.wordpress.com/2011/12/05/in-fiecare-om-exista-un-mos-nicolae/
asa ca inca o data ma simt castigata pentru ca am participat la astfel de concursuri, am fost motivata sa creez si astfel am avut ce darui :).
vavaly

copilarim spunea... [Raspunde]

Va multumim tuturor! Ne-ati oferit un dar minunat de Mos Nicolae, cu multa caldura sufleteasca:)!

Alexandra Udrea spunea... [Raspunde]

Am primit atat de multe cadouri azi:X. Si acum vad ca mai primesc si de la tine unul. Multumesc enorm!! Felicitari si celorlalte castigatoare si tuturor celor care au participat.

Diana spunea... [Raspunde]

multumesc mult. de foarte mult timp imi doream sa gastig si eu un concurs:).multumesc mult. si felicitari si celorlalti concurenti si castigatori.
:):)

copilarim spunea... [Raspunde]

@ AlinaS -iti raspund cu intarziere (acum am vazut comentariile) scuza-ma! In primul rand multumim ca te-ai inscris, in al doilea nu a fost nicio problema (si felicitarea a intrat foarte bine la ornamente:D)
@ Alexandra felicitari:) Te asteptam pe mail sa vedem cum facem sa ajunga la tine cutiuta.
@ Diana ma bucur ca ai castigat, mai ales ca este primul tau premiu! sa fie intr-un ceas bun:)!!

Trimiteți un comentariu