luni, 14 noiembrie 2011

Doamna Toamna

Incep saptamana cu un set tomnatic pe care l-am facut inspirata fiind de tema de pe forumul CDB (Clubul designerilor de bijuterii). Acesta se numeste "Rapsodii de toamna" (26.10-16-11).
Inainte sa dau "copy/paste" la intrarea mea in concurs, as vrea sa va spun ca maine voi incepe noul concurs :D. Sper sa reusesc astazi sa termin de facut si cel de-al treilea premiu... asa ca ma grabesc cu articolul acesta. Diseara ne vedem bineinteles cu Anne, si sper cat de curand sa va pot povesti inca un motiv pentru care nu am fost prea vorbareata in ultimul timp - sunt foarte fericita si emotionata si abia astept sa se concretizeze acel "proiect". Dar sa revenim la toamna si la setul  Doamna Toamna. Va las mai jos fotografia de intrare in concurs (sunt numarul 15), descrierea pentru concurs si o poezie pe care am compus-o pe moment:P. La final alte poze cu setul.
Set format din colier (poate fi purtat si ca banderola), bratara si cercei(pe suport de clips). Crosetat, cusut (margelele) cu mult drag:). Sper sa va placa - toamna mea este mai saraca, cred ca bogatia s-a dus toata la creatiile de pana acum si mie mi-a oferit ceva simplu.. din bumbac, lemn si .. margelute de nisip:). 


Iata vine Doamna..
Toamna in calendar!
Frunze ruginite
Ne aduce-n dar.

Vantul bate ramu'
Jos se-astern covor
Frunzele cazute
- Ton multicolor.

Sus pe-o ramurica
A ramas doar una
Si razand in soare
Mi s-a prins in par.

Este doamna Toamna."






3 comments :

Laurita mommy, wife, woman :) spunea... [Raspunde]

am vazut chiar de cand ai postat acest set...nu am apucat sa-mi exprim atunci entuziasmul:) m-am indragostit de el..e supeeerbbbb...de fapt e unic...felicitari si bafta sa ai cu el ...meriti sa castigi:)

Laurita mommy, wife, woman :) spunea... [Raspunde]

..de fapt sper sa fi castigat :d

copilarim spunea... [Raspunde]

Laura nu am castigat premiul concursului ca nu m-a vrut domnul Random:)), dar cred ca am castigat mult mai mult acum ca iti citesc gandurile:*
Am pus setul in vitrina de pe Crafty pe care am facut-o vineri... dar totul este inca in faza de "inventar", pentru ca a fost foarte din scurt. Am sa anunt cand va fi gata:*.

Trimiteți un comentariu