vineri, 7 octombrie 2011

20. "Spring Once Again" / Torna la primavera

Episodul 20: Din nou primavara


Photobucket

Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta !
 
20. "Spring Once Again"


via youtube

20. Torna la primavera
versiune in italiana indisponibila momentan


Rezumat:
La Green Gables vine din nou primavara si natura revine la viata. Violete, cocarai, branduse.. o multime de flori infrumuseteaza peisajele pitoresti.
Intr-o buna zi din iunie, ciresul din fata casei se umplu de flori. Totul era verde si inflorit si Anne isi reaminteste de ziua cand a venit la Green Gables, cu un an in urma. Marilla facea de mancare si Anne o intreaba ce a fost cu un an in urma. Pe aceasta insa o durea capul si atunci Anne o roaga sa o lase pe ea sa se ocupe de casa in ziua aceea, pentru ca era una foatre speciala.
Atfel Anne  s-a ocupat de gospodarie si a pregatit micul dejun, dupa care a mers la Diana sa ii spuna ca nu va merge la sc in ziua aceea pentru ca vrea sa se ocupe de casa si sa ii rasplateasca in acest fel, modest dupa parerea ei pe Matthew si Marilla.
Ramasi singuri, cei doi frati se intreaba cum ar fi viata lor fara Anne.
Duoa ce vorbeste cu Diana, Anne se intoarce acasa si spala, face curat si pregateste masa. Ii duce mancarea Marillei in camera unde aceasta se odihnea, dupa care merge sa manance de pranz impreuna cu Matthew. Anne se gandeste ca lipseste ceva (pusese la incalzit placinta si o uitase in cuptor)... dar nu isi da seama ce. Nici Matthew nu stie sa ii raspunda ce se sarbatoarea in acea zi.
Dupa ce mananca, Anne face iar curat, calca pana cand vine Marilla care se simtea mai bine si ii spune ca mai bine merge sa studieze, doar era cineva pe care nu voia sa il lase sa i-o ia inainte la invatatura, iar apoi o va ajuta la cina. Cand termina de calcat, Marilla gaseste in cuptor placinta carbonizata. In acest timp, Anne face lectii dupa care se uita afara la pomul inflorit si isi aminteste prima ei zi in Avonlea, cand s luase Matthew de la gara, calatoria spre casa si retraieste toate acele momente minunate.
O trezeste din visare Marilla care aduce lucrurile.. si ii spune de placinta. Anne ii spune ca se intampla ca acum un an a venit acolo si ca nu va uita niciodata acea zi pentru ca a fost un puct de rascruce si probabil din cauza acestor emotii a uitat de placinta. Apoi o intreaba pe Marilla daca  ii pare rau ca a pastrat-o acolo. Aceasta raspunde ca nu si ii spune sa se grabeasca sa faca temele dupa care pleaca spre bucatarie si intra in camara. Cand iese de acolo retraiese scena cand a venit Anne si o bufneste rasul.  Merge apoi la Matthew si ii spune ca se implineste un an de cand acesta o adusese pe Anne si il intreaba daca nu vrea sa faca ceva pentru ea.
Anne o ajuta pe Marilla sa pregateasca cina cand Matthew intra si o intreaba daca vrea sa mearga cu el la Bright Rivers,  iar Anne se bucura tare mult pentru ca acesta isi reamintise de drumul lor spre casa. O intreaba pe Marilla daca vrea sa mearga si ea cu ei, dar aceasta ii spune sa mearga singuri pentru ca altfel ar fi durut-o iar capul. Dupa masa cei doi pleaca pe drumul pe care Anne venise cu un an in urma, spre marea ei bucurie.

Episodul urmator:
Profesorul urmeaza sa plece si sa fie inlocuit de sotia noului preot.

(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 

Actualizare video ianuarie 2018 

0 comments :

Trimiteți un comentariu