miercuri, 12 octombrie 2011

23. "Anne is Invited to Tea" / Un invito per il the

Episodul 23: Anne este invitata la ceai

Photobucket

Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta !
 
23. "Anne is Invited to Tea"


via youtube

23.   Un invito per il the
versiune in italiana indisponibila momentan


Rezumat:
Intr-o dupa amiaza de august, Anne merge la posta sa ia ziarul pentru Matthew. Pe langa ziar, gaseste si o scrisoare care ii era adresata. Ajunsa acasa ii spune fericita Marillei ca a primit o scrisoare de la doamna Allan, care i se adresa cu domnisoara - amanunt care o bucurase nespus-, scrisoare prin care era invitata la ceai. Marilla ii spune ca ar trebui sa primeasca mai calm astfel de vesti, in plus doamna Allan hotarase sa ii invite la ceai pe toti copii care mergeau la scoala de duminica. Anne alearga sa ii spuna si lui Matthew vestea. Seara insa, vantul iscat din senin anunta ca a doua zi va urma sa ploua si Anne se culca trista si ingrijorata.
Pentru prima data previziunile meteo facute de Matthew s-au dovedit insa incorecte, si a doua zi de dimineata un soare timid ii zambi Annei complice. Acest lucru ii dovedi Annei ca nimic nu este batut in cuie.
Fericita si emotionata Anne isi face o gramada de probleme despre cum se va descurca in vizita. Marilla ii spune ca prea se gandeste doar la ea si poate ar trebui sa se gandeasca la cum sa ii bucure pe ceilalti. Anne pleaca sa culeaga zmeura salbatica si cum isi dorea sa ia cateva fructe mari si frumoase din apropierea unui parau, aluneca pe mal si cade in apa. Din fericire nu pateste nimic, mai mult ajunge mult mai bine la tufa de zmeura si culege un cos plin de fructe delicioase.
Ajunsa acasa alearga in cele din urma sa se schimbe, la insistentele Marillei si apoi pleaca in vizita. Emotii mari o tintuiesc pe aleea spre casa doamnei Allan care ii iese in intampinare. In vizita se mai afla inca o fata pe nume Laurette si impreuna petrec clipe frumoase. Anne scapa de emotii si cand vine domnul Allan le gaseste cantand. Auzind vocea frumoasa a Annei, pastorul si sotia sa vor sa le ia pe ea si Diana in corul bisericii, spre marea bucurie a Annei.
Laurette pleaca insotita de domnul Allan, pentru ca locuia mai departe, iar Anne mai ramane putin, in compania doamnei Allan. In timp ce gazda se duce sa aduca siropul, Anne se uita la o pictura in care Isus ii binecuvanta pe copii. Ea isi amintea de timpul in care era o fetita orfana, singura si ii rugase pe fratii Marilla si Matthew sa o ia la eo. Fetita in albastru aflata intr-un plan secundar ar tabloului, ii aminteste de ea atunci si isi face probleme daca fetita va fi observata. Dupa care isi imagineaza cum ar fi. DoamnaAllan o intreaba daca i-ar spune despre trecutul ei, iar Anne ii povesteste,
Ajunsa acasa, Anne o imbratiseaza pe Marilla si ii spune ca i-ar placea sa fie nevasta unui preot cand va fi mare, dupa care ii povesteste acesteia cum a fost in vizita si despre ce a vorbit cu gazda.
Sunt intrerupte de doamna Lynde vine sa le dea o veste. Se spunea ca din toamna la scoala vor avea o profesoara, prima din istoria Avonleei, motiv de preocupare pentru doamna Lynde si de fericire pentru Anne, care isi dorise acest lucru. Anne vrea sa stie cum o cheama pe profesoara si doamna Lynde  ii spune ca Muriel Stacey.

Episodul urmator:
Josie o provoaca pe Anne sa se urce pe acoperis...

(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 


Actualizare video ianuarie 2018 

0 comments :

Trimiteți un comentariu