miercuri, 26 octombrie 2011

Set "Iubirea"


Buna:)! Astazi va scriu despre un set care participa in concursul Iubirea, organizat pe CDB. Setul este format din cercei si inel (primul meu inel de acest fel:D) si sper sa va placa!.



Iubirea... atat de simpla si complicata, fragila si puternica... inlantuind si imbratisand in acelasi timp. 2 inimi sunt deobicei legate simbolic printr-un inel. Astfel s-a nascut setul pe care l-am creat. Cerceii simbolizeaza cele doua inimi (trasate prin jocul sarmei de modelaj) - iar inelul, legatura dintre ele.


Setul realizat de mine cuprinde asa cum spuneam o pereche de cercei si un inel. Am folosit sarma de modelaj (visiniu inchis si auriu), tortite placate cu aur si frumoasele margelute rosii primite in dar de la Maria, ca premiu.  Cerceii sunt usor diferiti in partea de sus, pentru ca asa mi-am dorit, ca oarecum sa arat ca sunt doua inimi diferite. De multe ori indragostitii uita ca fiecare inima este altfel si simte altfel si se ranesc fara sa vrea. 

 

Inelul este primul meu inel realizat prin impletirea sarmei. Mi-a placut foarte mult si sigur voi mai face. stiu ca sarma aurie este cam grosuta, dar mie mi-a placut cum a iesit - parca ar spune o poveste de iubire - iar povestile de iubire nu sunt o insiruire uniforma.. au suisuri si coborasuri. Am incercat la inceput (acolo unde este si margeluta) sa lucrez putin mai larg, gandindu-ma cum este iubirea la inceput, apoi pe la mijloc este un spatiu ceva mai liniar dupa care modelul devine calm si egal.


0 comments :

Trimiteți un comentariu