luni, 24 octombrie 2011

31. "An Unfortunate Lily Maid" / La sfortunata Dama del Giglio

Episodul 31:  Domnita cea far' de noroc

Photobucket

Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta !

31. "An Unfortunate Lily Maid"

via youtube

31.   La sfortunata Dama del Giglio
versiune in italiana indisponibila momentan


Rezumat:
Luna august le gaseste pe fetele din clubul de lectura impreuna la pescuit pe malul lacului. Anne, purtata pe aripile imaginatiei, calatoreste in trecut, in Camelot reinviind poveste tinerei Elaine indragostita de cavalerul Lancelot. Trezita din visare de un peste pe care pana la urma nu reuseste sa il traga la mal, Anne le spune si celorlalte fete la ce visase si zarind o barca la mal, se gandeste sa refaca povestea. Anne urmeaza sa joace rolul lui Elaine - pentru ca celalalte trei fete se temeau de ideea de a sta in acea barca, nemiscate, pana ajungea la destinatie, traversand lacul.
Dupa ce stabilesc rolurile si locul de intalnire, Anne se aseaza la locul ei si fetele imping barca pe lac, dupa care merg spre locul unde trebuia sa fie Camelor ca sa o astepte aceasta. Barca se indrepta spre pod cand incepe sa ia apa, din ce ince mai tare si Anne evident intra in panica. Uitandu-se spre pod si rugandu-se ca barca sa ajunga langa piciorul podului si sa nu se scufunde pana acolo, Anneincepe sa vasleasca. Dupa ce ea pe umar esarfa si pledul pe care le pusesera in barca, reuseste sa se agate de piciorul unui pod.
La locul de intalnire, fetele vad cum barca ajunge langa ele si se scufunda si alearga spre casa Dianei ca sa anunte pe cineva si sa ceara ajutor. Anne le aude, dar acestea plangeau disperate si nu o aud cand le striga, alergand mai departe.
Anne se chinuie sa se tina de piciorul podului si cade iar in apa, iar cand reuseste sa se urce la loc vede pe cineva pescuind si striga dupa ajutor. Pescarul era chiar Gilbert si cand o vede vasleste sa o salveze.Anne ii multumeste si il roaga sa o duca la mal, Gilbert grabindu-se cand o vede asa uda, ca nu cumva sa raceasca. Intrebata ce facea acolo, ea raspunde ca o jucau pe Elaine.
Ajunsi la mal, Gilbert incearca sa o imbuneze cerandu-si din nou scuze si facandu-i un compliment pentru colarea frumoasa a parului. Dar cand o intreaba daca vrea sa fie prieteni, Anne isi reaminteste intamplarea de la scoala si ii raspunde ca nu vrea sa fie prietena cu el. Suparat Gilbert  ii spune ca nu ii va mai cere sa fie prieteni vreodata.
Anne pleaca furioasa si se intalneste cu fetele care alearga sa o intampine. Ea le povesteste ce s-a intamplat si le spune ca Gilbert a salvat-o. Dupa care, in sfarsit se descarca plangand.
Dupa aceasta intamplare, parintii nu i-au mai lasat pe copii sa se joace langa rau.
Seara Anne ii spune Marillei ca si-a invatat lectia si ca va renunta sa fe romantica. Dupa ce pleaca aceasta, Matthew ii spune lui Anne sa nu renunte la romantism de tot, pentru ca, atata timp cat nu e prea mult, e bine sa fii romantic.

Episodul urmator:
Anne primeste o veste mult asteptata:)


(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 

Actualizare video ianuarie 2018 

0 comments :

Trimiteți un comentariu