sâmbătă, 22 octombrie 2011

Tom si Jerry - His Mouse Friday

His Mouse Friday  este cel de-al 59-lea desen animat cu Tom si Jerry si a aparut pe 7 iulie 1951.
Produs
de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.
Trivia:  Se pare ca acest episod este unul controversat pentru ca din cate am cititi pe wiki au existat nu mai putin de doua versiuni cenzurate, datorita mesajului rasist pe care desenul l-ar trasmite... Cred ca versiunea pe care am gasit-o eu este cea necenzurata, asa ca enjoy.. eu una nu prea am fost afectata de scenele acelea (cu bastinasii) m-am amuzat putin si atat. Oricum Jerry vorbeste in episodul acesta... asa ca sa nu il ratati.. haha.




Tom si Jerry -  His Mouse Friday

video via youtube

Rezumat
Tom se afla pe o scandura care pluteste in deriva pe apa. Ii este atat de foame incat incepe sa isi manance pantoful cand, zareste la orizont o insula. Cu ajutorul unui val ajunge pe insula... infometat, incearca sa isi potoleasca foamea intai cu o nuca de cocos, pe care incearca in zadar sa o sparga. A doua incercare este o broasca testoasa protejata insa de carapace.

Aparitia soricelului Jerry ii pare providentiala lui Tom care se pregateaste sa il gateasca pe acesta in tigaie. Cum soricelul o ia la sanatoasa, motanul il urmareste si nimeresc amandoi intr-un sat de bastinasi... vazand panica motanului, Jerry se murdareste cu funingine de pe ceaun, deghizandu-se astfel. Il pune pe Tom sa intre in ceaun si sa se pregateasca singur sa devina ciorba... intr-un moment de neatentie insa, Jerry isi pierde fustita si astfel este desconspirat. Tom porneste pe urmele lui cand nimereste fata in fata cu adevaratii bastinasi si bineinteles incearca sa se salveze fugind... Jerry iese dintr-un tufis crezand ca in sfarsit totul s-a terminat cand la randul sau este reperat de un mic indigen care il fugareste pentru a-l gati.

0 comments :

Trimiteți un comentariu