duminică, 23 octombrie 2011

Superlawyer happy b-day card


Buna! Azi vreau sa va arat felicitarea personalizata pe care am facut-o pentru un prieten drag. Felicitarea are doua imagini, asa ca o voi inscrie la provocarea #4 - 2digis/stamps de pe Liastampz. Imaginea din interior este preferata mea, o puteti regasi si in layoutul actual (luna octombrie) al blogului:D.



-the inside of the card:P- 

I also want to add my card to another challenge: Challenge # 3 - Masculine Card from Young CraftersUnite!

Iata si cateva detalii ale felicitarii: Am folosit carton special pentru felicitari (stiti deja, v-am povestit despre acele seturi pe care mi le-a facut sora mea Rha cadou:P) - un bleumarin foarte frumos, pe care l-am combinat cu plicul bleu, tot din respectivele seturi. Cele doua imagini sunt realizate de mine; am folosit marker negru pentru a trasa conturul si creioane colorate, markere cu sclipici, pe baza de apa pentru a colora si decora felicitarea.

-in the making-

-front stamp detail-

-inside stamp detail-

Acestea fiind spuse, sper ca o gasiti interesanta, mie imi place foarte mult cum a iesit:)!! Puteti vedea si alte felicitari realizate de noi aici:

9 comments :

Cely spunea... [Raspunde]

Beautiful handdrawn images! I love them, they are so adorable! Thanks for playing with us this fortnight at Lia Stampz!

Cely
Lia Stampz DT

copilarim spunea... [Raspunde]

I am really glad you like them Cely!! Thank you for the visit and for the great work at LiaStampz - it is always a pleasure and an inspiration to watch the dt work and participate in the challenges:P!

Hugs,
Rux

Amy spunea... [Raspunde]

Ce dragalase sunt! pana nu de mult n-am stiut ca si coloratul este o arta. am aflat asta cand am incercat sa colorez niste imagini ptr felicitarile mele si apoi tot rasfoind netul...am aflat. :)
Bafta, Rux!

Amy spunea... [Raspunde]

Adica FELICITARI!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumesc Amy!! Chiar este... si eu ma uitam pe bloguri de "specialitate" - deobicei vad ca se folosesc niste carioci mai speciale (copic daca nu ma insel)... pana atunci eu cochetez cu niste creioane colorate:P.

Amy spunea... [Raspunde]

I-am cumparat fetei mele, Diana, watercolor - acuarele sub forma de creioane. Foarte bune, calitatea desenului este mult mai buna. Ma interesez pe google ce inseamna "copic". :)

copilarim spunea... [Raspunde]

hmmm o sa o pun pe sora mea sa se uite cand mai merge pe afara.. in librarii:D

Marie spunea... [Raspunde]

Such a fun card! Thank you so much for playing along in the YCU challenge =)

copilarim spunea... [Raspunde]

Thank you! I really enjoyed your challenge:)!!

Rux

Trimiteți un comentariu