luni, 31 octombrie 2011

Castigatorii la concursul "1000"

Astazi s-a incheiat concursul nostru 1000. Va multumim pentru participare si vrem sa felicitam castigatoarele. Am avut la fel de multe emotii ca si voi - fiind prima data cand folosesc acest random care posteaza singur si automat castigatorul (mie imi place mai mult decat celalalt pentru ca nu trebuie sa apas eu pe buton.. hihihi). Concluzia, va veti intalni cu el si la urmatoarele concursuri:P.
Pana atunci vrem sa le felicitam pe Beatrice (KaBea), Amy si Micaela Gh si sa va multumim tuturor pentru ca ati participat si ne-ati raspuns la intrebare. Am vrea sa dedicam fiecarui participant cate un articol scris pe blog, asa ca va rugam sa ne scrieti in comentariu, sau pe mail despre ce v-ati dori sa cititi




Teoretic castigatoarele trebuie sa primeasca in casuta postala electronica un mail prin care sunt anuntate ca au castigat si rugate sa ne contacteze - imi veti spune voi daca a functionat, sau nu. Oricum, va astept cu un mail ca sa pot incepe sa pregatesc cadourile. Ele vor fi expediate toate odata, imediat ce voi termina pregatirile, candva sper eu la sfarsitul acestei saptamani, inceputul celei viitoare. Depinde si de cat de curand ma veti contacta. In ceea ce priveste premiile, puteti citi despre ce este vorba pe pagina concursului. Voi reveni cu un articol care sa le prezinte, fiind vorba de custom made, inainte sa le expediez.

10 comments :

Amy spunea... [Raspunde]

Super!! Exact ce-mi doream, ca tare mi-a mai stat gandul la un dreamcatcher. Multumesc mult de tot. Sunt foarte fericita ca voi avea si eu unul. Va imbratisez!
Felicitari castigatorilor!

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur mult!! Sper sa iti placa:) Te astept pe mail sa stabilim detaliile:).

KaBea spunea... [Raspunde]

Am castigat,am castigat......Multumesc si le felicit si eu pe castigatoare,dar nu in ultimul rand gazda..Pupici si imbratisari.

copilarim spunea... [Raspunde]

Felicitari Bea, te astept pe mail si pe tine:)!!

Victoria G spunea... [Raspunde]

Felicitari !! :)

Loredana spunea... [Raspunde]

Felicitari pentru a o 1000-a postare. sunteti activi, nu gluma!
la cat mai multe postari, la fel de frumoase si valoroase!

Amy spunea... [Raspunde]

Buna, fetelor! Am primit azi dreamcatcher-ul. Este superb! il pot purta la orice tinuta, il pot atasa la geanta, la telefon, la curea s.a.m.d.
Multumesc mult de tot!

copilarim spunea... [Raspunde]

Ne bucuram ca l-ai primit si ca iti place Amy:) Sa te bucuri de el :)!
:*

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

trebuie sa va mai spun ceva. fiica-mea cea mica, Oana, a spus ca parca este o bila de apa (a vrut sa zica roua) pe o panza de paianjen. am fost tare mandra de imaginatia ei. :))
pup!

copilarim spunea... [Raspunde]

:D ai si de ce!! imaginatia este ceva foarte pretios:)
va pupam si noi!!!

Trimiteți un comentariu