duminică, 9 octombrie 2011

Set Roxu - colier/banderola

Inchei prezentarea elementelor componente ale setului Roxu cu colierul, care, asa cum imi place mie la acest gen de accesoriu crosetat, poate fi purtat si ca banderola, de ce nu.

Snurul este crosetat cu fir Flavia (Talmaciu) si are la capete panglica de satin visinie. Pe colier este prins un trandafir superb, crem.

Sper ca v-a placut setul si ideea de a-l prezenta asa, in mici episoade. Am facut acest lucru ca si in cazul setului Maia din simplul motiv casunt compuse din obiecte care pot fi purtate si independent. Mie imi plac toate, insa sunt curioasa voua care va plac mai mult, sau ce combinatii de culori v-ar placea sa mai incerc si ce model:). Ce spuneti... As dori sa aflu si alte pareri si.. cine stie, poate ma inspirati pentru un cadou frumos pe care il voi realiza pentru un viitor concurs!! Imi puteti scrie in comentariu, sau pe adresa de mail: copilarim[@]gmail[.]com.



4 comments :

Amy spunea... [Raspunde]

Superb!!! Te rog mult de tot, imi pove si mie cum se tricoteaza/croseteaza lantul rotund, tubul. :)) Nu stiu cum sa-i spun.

copilarim spunea... [Raspunde]

Sa stii ca exista un instrument (eu nu l-am folosit dar am vazut la cineva) care te ajuta mult. Eu crosetez snurul de jur imprejur (e cam aceeasi treaba ca la amigurumi, se lucreaza in continuu in cerc). De fapt asa am si ajuns sa fac snurul asta:D.

Amy spunea... [Raspunde]

A, daaa! Candva si eu tricotam si crosetam. N-am mai facut-o de multisor, dar am convins-o pe mama soacra sa ne faca ceva frumos :))

Ioi, ce frumos este colierul asta! Il iubesc!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

:D Iti mananca foarte mult timp - desi mereu zic, ah gata intr-o ora e totul gata, ma trezesc ca am pierdut sirul orelor si tot mai e de bibilit:)
Mi-am notat:D

Trimiteți un comentariu