luni, 31 octombrie 2011

Layout-ul de octombrie

Ah ce mi-a placut layout-ul de luna aceasta:)!! Parca am adus asa putin toamna cu ale ei culori pe blog. In plus am avut ocazia sa folosesc desenul cu fetita si catelul.. Ok, am sa va povestesc ce este cu acest desen. Am primit cadou ( inca :D) o pereche de sosete tricotate de lana. Sunt foarte frumoase si se pare ca mi-au cam zadarnicit planurile de a-mi face sosete pentru ca am deja trei perechi. Si atunci m-am gandit ca ar fi frumos sa trimit o felicitare personalizata, asa ca m-am pus pe desenat. Astfel a aparut "stampiluta" respectiva, pe care am folosit-o pana acum si aici: Happy b-day Dodo Card si in aceasta felicitare Superlawyer happy b-day card. Si, intre noi fie vorba, aceeasi fetita se regaseste si aici, putin modificat insa desenul: your dreamcatcher... De ce v-am spus povestea? Pai simplu, sa ne amuzam putin... pentru ca nici pana acum nu am facut felicitarea pentru care a fost  menita. Trebuie insa sa o realizez cat de curand, ca sa o pot trimite destinatarei cu multumirile de rigoare. 
Un alt element despre care as vrea sa va mai povestesc este vitrina aceea de lemn cu lucrusoare in ea.. la care viseeeeez de ceva vreme. Ma gandesc sa o atasez unei pravalii... :D. Sper sa fie cu noroc.
Am mai modificat si in aceasta luna cate ceva in structura site-ului: pagini noi, rubrici noi... si probabil si in noiembrie va continua curatenia de toamna.. :)) ca tot toamna e, nu? Va multumesc pentru rabdare daca m-ati citit, va las mai jos bucatele din layout si va astept ca si pana acum cu sugestii la noi pe mail, sau aici, in comentarii.
Nu uitati, astazi dupa ora 10 - mai este o ora- se incheie inscrierile la concursul nostru. Reveniti pe pagina de concurs pentru a afla castigatorul la fiecare categorie:). Bafta!!!


0 comments :

Trimiteți un comentariu