joi, 27 octombrie 2011

Revista Comics - nr. 6 si rezultatul la concurs:)

Photobucket
Hello!! Am o veste excelenta pentru iubitorii de benzi desenate!:) Este vorba de aparitia celui de-al saselea numar al revistei Comics. Eu am apucat sa o rafoiesc si mi-a placut. Totusi, avand in vedere faptul ca exista anumite desene care pot fi marcate +14, m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa va las doar linkul si sa nu pun codul embeded aici, direct. Astfel puteti decide singuri cat sa le aratati celor mai mici din revista:P, nu? 
Daca doriti sa va cumparati revista in format tiparit, o veti putea face chiar la lansare - "joi, 3 noiembrie la deschiderea Salonului European de Banda Desenata editia a doua, ce va avea loc in perioada 3-20 noiembrie la Foto Anexa (calea Mosilor 62-68)". Deasemenea o puteti comanda de aici si o puteti citi integral aici: revistacomics.ro
 "In cele 6 numere de pana acum Revista COMICS a publicat in paginile ei 37 de autori romani de benzi desenate, de la tineri amatori, care publica pentru prima data, pana la artisti consacrati in domeniu, a organizat ateliere de benzi desenate si expozitii in Bucuresti, Cluj si Constanta, cele mai recente fiind expozitiile semnate Puiu Manu si Matty Aslan la Galeria Saint Ink, din Bucuresti. Revista a fost prezenta si la cateva targuri de carte din Europa si a ajuns chiar si la Comic Con New York.
Acestea fiind spuse, va las sa va delectati cu revista si o sa profit ca si astazi este sarbatoare si pot lua o mica pauza de lecturat si privit in linistite. Si... vreau sa va arat galeria de creatii participante la  Concursul de banda desenata   organizat de  Comedy Cluj si Revista Comics:


Photobucket

Ma bucur ca m-am aflat si eu printre participant! Mi-a facut placere si sper sa ma apara astfel de provocari.. oricum cu siguranta de desenat tot voi mai desena.. Imediat e noiembrie, asa ca trebuie sa trec la treaba.. sugestii pentru noul layout?:). Inainte sa inchei, va las si  rezultatele la concurs:

 Photobucket

0 comments :

Trimiteți un comentariu