vineri, 14 octombrie 2011

25. "A Letter to Diana" / La malattia di Diana

Episodul 25:  Scrisoare catre Diana


Photobucket

Chiar... voi ati scris scrisori pe care nu le-ati mai trimis apoi destinatarului? Mie mi s-a intamplat asa ceva... acum vreo 6 ani. Intr-o joi noapte spre vineri am scris o scrisoare catre prietena mea dar nu i-am mai dat-o.. Nici nu stiu pe unde or fi acum, ea sau scrisoarea.. Se pare ca pana la urma nu era chiar o ... "Diana".:)
Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta !
 
25. "A Letter to Diana"


via youtube

25.   La malattia di Diana
versiune in italiana indisponibila momentan

Rezumat:
Anne era deja de 4 saptamani in convalescenta. Trecusera 4 zile de la ultima vizita a Dianei si Anne isi face tot felul de griji. Marilla o cheama la masa, dar aceasta spune ca e prea trista..dupa care coboara scarile, cu gandul sa mearga sa vada de ce nu vine Diana si aude o conversatie intre Matthew si Marilla din care reiesea ca Diana era in Charlottetown si se imbolnavise. Matthew aflase vestile de la doamna Lynde. Auzind zgomot pe hol, cei doi frati merg si o gasesc pe Anne cazuta langa scari.
Anne sufera ca nu poate fi alaturi de prietena sa si evadeaza cu ajutorul imaginatiei in locurile atat de dragi ei. Se hotarasete sa ii scrie o scrisoare Dianei, amintindu-si de prima lor intalnire si promisiunea pe care si-o facusera una celeilalte, cum se jucasera ...
Cand urca sa o cheme la masa, Marilla o gaseste adormita langa pervazul geamului si vede pe jos scrisoarea pentru Diana. Se hotaraste sa mearga acasa la familia Barry sa intrebe ce s-a intamplat cu Diana, dar nu gaseste pe nimeni. Seara ii duce mancarea lui Anne, care apoi isi aminteste de scoala si intamplarea cu poezia si continua sa ii scrie Dianei. Din scrisoare nu lipsesc nici intamplarile legate de Gilbert Blythe si decizia de a nu mai merge la scoala, sau intamplarea cu vinul, cand se imbatase Diana sau intamplarea cu Minnie May a carei viata o salvase Anne si reusise astfel sa o faca pe mama Dianei sa le lase sa vorbeasca iar..
Anne termina de scris cand cineva batu la usa si aparu Diana la ea in camera. Aceasta ii spuse ca de fapt matusa Josephine fusese bolnava, iar cele doua prietene se bucurara sa se revada.
Marilla e fericita ca Diana s-a intors la timp acasa si ca Anne a inceput sa mearga singura, din nou. In timp ce cele doua fetite stau in curte, scrisoarea a ramas uitata pe pervazul geamului, evocand momente dintr-o prietenie pe viata.

Episodul urmator:
Pregatiri pentru concertul de Craciun.


(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 

Actualizare video ianuarie 2018 

0 comments :

Trimiteți un comentariu