miercuri, 12 octombrie 2011

Rosu de toamna

Buna!! Va spuneam ca voi reveni cu articole despre bascute, ei bine ma tin de cuvant. Tot prin primavara am crosetat si aceasta bascuta (care are si "mot".. sau "tumburus" cum ne placea noua sa il numim cand eram mici). Am lucrat-o dintr-un sul de lana Red Heart (fusese singurul aceasta noanta) si bordura si "tumburusul" le-am facut dintr-un acril frumos (tot Red Heart). Modelul este improvizat si mie mi se pare foarte foarte reusit. Se poate purta in mai multe feluri, dar eu am ales sa fac o poza doar cu unul dintre ele... Sper sa va placa.. 
Voi cum va pregatiti de toamna-iarna? Va plac astfel de articole de imbracaminte crosetate?:) Care sunt preferatele voastre? Cam multe intrebari, nu? Va invit pe pagina handmade (de sus din meniu) sa va plimbati printre lucrusoarele crosetate si sa imi spuneti care va place mai mult! Cine stie, poate vorbesc cu Mos Craciun si punem de un concurs cu un astfel de premiu.. mai e putin pana in decembrie.



4 comments :

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

O astfel de bascuta, dar cu elastic mult mai lat imi doresc ptr fiica-mea cea mare. De anul trecut imi tot spune de ea, dar eu nu ma pricep sa tricotez sau sa crosetez chestii asa complexe. Si cred ca pustoaicele ar asorta asa o sepcuta cu jambiere. Se poarta. :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Am facut ceva cu un elastic mai lat aici: http://copilarim.blogspot.com/2011/01/clean-and-simple.html.. E un model foarte foarte frumos (am lasat in articol si link catre el). L-a adjudecat Mami:P.
Nici eu nu am tricotat pana acum decat veste, pulovere si esarfe. Aa vrea sa fac niste jambiere cat de curand:D! Si daca merge totul bine, poate reusesc sa fac nu doar pentru mine:P!

Amy spunea... [Raspunde]

of, linkul nu pot sa-l deschid si nici sa-l copiez nu ma lasa. e protejat. oricum, am studiat bascutele tale si mi-au placut modelele. mai studiem problema.
sper sa ai ocazia sa faci si ptr altii. sunt atatia care vor, dar nu stiu cum sa le faca sau nu au indemanare, timp s.a.

copilarim spunea... [Raspunde]

:P sorry - poti vedea linkul daca mergi la handmade (in meniul de sus) si apoi la coseta hainute > Clean and Simple; sunt mai multe lucrusoare pe acolo..:D

iti multumesc mult, chiar imi doresc acest lucru

Trimiteți un comentariu