luni, 3 octombrie 2011

Casuta Copiilor - concurs "Din nou la scoala"

“Căsuța copiilor”  organizeaza un concurs foarte foarte frumos la care pot participa copilasi pana la 12 ani (Amy daca gresesc corecteaza-ma, dar asa imi amintesc ca spuneai in comentariul la penar:P). Concursul se va desfasura pe site-ul casutei in perioada 20 septembrie – 20 octombrie, si vor fi o multime de premii foarte foarte frumoase.

Voi prelua si eu conditiile de participare de pe blog; pentru mai multe informatii si detalii despre premii, este de ajuns sa apasati pe bannerul frumos colorat din stanga sus, sau pe numele casutei de la inceputul articolului. Va doresc multa inspiratie si bafta !!!


 Conditii de participare si variante la alegere:
  1. Copiii pot participa la concurs cu lucrari scrise: compuneri, poezii, desene, picturi, colaje cu imagini s.a.
La aceasta categorie copiii povestesc, in scris, prima zi de scoala sau de gradinita, cum si-au pregatit ei noile rechizite, uniforma – daca este cazul, rucsacelul pentru gradi, cum au fost intampinati de doamna, trairile si emotiile primei zile s.a. Ar fi minunat daca ati trimite si poze, insa acestea NU sunt obligatorii.
  1. Participare cu lucru manual. Aici ii rog pe micutii talentati sa se prezinte cu obiecte pentru scoala, executate de ei din diferite materiale gasite prin camera de joaca, la mami in birou, la tati in atelier sau la buni in bucatarie. Exemple de lucrari: penare, suporturi de creioane, ghiozdanele din carton (ambalaje ideale pentru cadouri), cutiute pentru mancare, decorarea creioanelor si a copertelor pentru caiete, a orarelor, o rama foto executata manual care gazduieste poza din prima zi de scoala, un lucru manual facut pentru doamna invatatoare/educatoare, o felicitare s.a.
 Participantii sunt rugati sa faca 2-3 poze in timpul lucrarii si o poza a lucrarii la final, plus cateva detalii despre executie (materiale folosite, cativa pasi de lucru).
Toate proiectele copiilor va rugam sa le trimiteti la adresa de email  casutacopiilor@gmail.com. E-mail-ul trebuie sa contina obligatoriu si numele    participantului, varsta si adresa, pentru momentul in care vom contacta castigatorii.
Fiecare lucrare va fi prezentata pe blogul nostru, intr-un articol propriu, cu precizarea participantului la concurs.

2 comments :

Amy spunea... [Raspunde]

Multumesc din inima! Sper sa nu mai prididesc cu expusul lucrarilor.
Imi doresc participanti cat mai multi, fiindca, asa cum spuneam si pe blogul meu, iubesc sa vad parinti care au alaturi de copiii lor diferite activitati. Datorita acestui fapt colind multa vreme internetul in cautare de cadouri pentru copiii activi. Parintii si copiii harnici, inventivi, creativi merita rasplatiti.

Da, cred ca pot participa copii pana la 12 ani la acest concurs, deoarece cartile sunt pentru varste mici, dar nu ma deranjeaza deloc daca sunt copiii mai mari care doresc sa participe si sa castige carti pentru prietenii lor mai mici.

copilarim spunea... [Raspunde]

Cu placere si la cat mai multi participanti:D - sa avem si noi ce admira:P!!

Trimiteți un comentariu