duminică, 12 decembrie 2010

Colind: "It's beginning to look a lot like Christmas "

Aseara ne-am uitat pentru a nu stiu cata oara la Home Alone 2. Am ras copios la poantele pe care le stim pe dinafara deja, dar este o placere sa il revedem. La un moment dat am auzit un colind foarte dragut si Ralu mi-a zis sa va scriu si voua despre el:P. Si uite asa, cautand respectivul colind, am ajuns la un clip foarte dragut, cu imagini dintr-un desen pe care sper sa il gasesc online sa vi-l arat. Este un Craciun special, petrecut in familia lui Donald. Si in plus, are si versurile incluse:P!!

It's beginning to look a lot like Christmas
video via sirius0511
Pe langa versiunea Disney de mai sus, am sa va pun si colindul pe care l-am ascultat noi, in film. Este interpretat de Johnny Mathis care a inregistrat acesta versiune in 1986. Enjoy!!
Johnny Mathis - It's beginning to look a lot like Christmas
via

5 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Multumesc!M-am uitat si la continuarea desenelor si nu stiu de ce nu imi reamintesc de ele,dar imi plac la nebunie.Cred ca nu le-am vazut pe toate.Pupici.

copilarim spunea... [Raspunde]

:) daca nu stau la fel de prost ca acum cu timpul o sa fie mai multe desene in perioada asta:)! Cel putin asa intentionez. ca sa ne incarcam pozitiv:D

Victoria G spunea... [Raspunde]

hi hi :) vine Craciunul!!!

rha spunea... [Raspunde]

ma enerveaza la culme ca nu pot deschide comentariile in alta fereastra... mi s-a inchis melodia.....

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Victoria asa e!!:)
@ Rha ii dai play again;) - altora nu le place ca se deschide cu pop up;)... dar poate o sa schimb... ma consult cu Ralu in privinta setarilor..ah, dar sta tu esti Ralu... ce mai faci pe la noi?:))) Glumesc!

Trimiteți un comentariu