marți, 21 decembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul37

Hei.. hei.. hei. Mai sunt trei episoade pana la finalul serialului. Din pacate acesta este ultimul in italiana, pentru ca urmatoarele nu le-am gasit decat in germana.... lol...dar nu va faceti probleme, voi incerca sa fac rezumatul cat mai detaliat. In plus, pentru cei care au fost rabdatori si au urmarit alaturi de noi serialul, am o supriza frumoasa zic eu, la finalul serialului - mai precis pe 24 decembrie :P.
Ajunsi la sanctuar, tinerii vad in sfarsit masina timpului. Se reintalnesc cu Leonardo da Bonta si Mint si afla cum si de ce au ajuns in acea dimensiune: in timp masinaria fusese reparata si testata, la ultimul test tinerii fiind teleportati in aceasta dimensiune. Ei afla si cum a ajuns acel vehicol in aceasta dimensiune, stramosii celor de pe Noah refugiindu-se aici de pe planeta lor, care a fost distrusa (probabil in urma unui razboi). Motivul interzicerii folosirii tehnologiei era chiar distrugerea.
Copiii se bucura ca pot sa se intoarca acasa, dar asa cum spune Capo este prea devreme pentru asa ceva... Ceva se intampla, intai cutremure, apoi ploaie de meteoriti... nu pot folosi masina, pentru ca planeta este amenintata de o cometa care se apropie cu viteza foarte mare. Mai mult, intr-o saptamana aceasta urma sa loveasca Noah (se reia astfel acea ipoteza ca dinozaurii au disparut in urma unui dezastru planetar, Terra fiind lovita de un asteroid). Pentru ca sa functioneza cum trebuie, este nevoie de 15 baterii speciale, cu putere nelimitata, 3 fiind la tineri. Dar daca acestea erau folosite, tinerii nu mai aveau cu ce sa se intoarca acasa. Asso nu accepta acest lucru si ca deobicei actioneaza impulsiv si irational. Este drept ca ceea ce spune el are logica, experimentul lui Da Bonta poate esua, si se atunci si ei se vor afla in pericol, dar in acelasi timp nu poti fi egoist si sa te gandesti numai la tine. Si iar se formeaza doua tabere: pro si contra utilizarii masinii timpului (mai precis blodul vrea sa fure vehicolul). In mod ciudat, Capo e de acord cu Asso, cat despre Presidente nu se desminte nici de data asta... si hotaraste sa se odihneasca.
Asuka cauta o solutie pentru a isi salva planeta, apropierea cometei facandu-se tot mai des simtita. Mint ii spune ca a cosntruit o masinarie care il va putea salva pe rege.. Cat despre Asso, e mai gelos ca niciodata si, impreuna cu Nerd si Serpente se hotaraste sa fure masina timpului, profitand ca ceilalti dorm. Il iau pe Mint prizonier si vor ca acesta sa ii trimita in dimensiunea lor, dar tanarul nu stia cum functioneaza masina... Nerd in schimb insista sa se stabileasca acele coordonate folosite atunci cand au fost teletransportati, asa ca novicele inventator este nevoit sa porneasca masina. Capo observa insa absenta celor trei si isi da seama ca se intampla ceva. In acest timp, coordonatele au fost stabilite iar Asso vrea sa il ia pe Mint cu ei pentru a se asigura ca nu vor avea de suferit, dar sunt intrerupti de aparitia lui Capo si incep sa se bata intre ei... in timp ce Nerd porneste masina, inainte ca celelalte comenzi sa fie facute. Si Asso si Capo sunt teletransportati pentru cateva secunde. In apropierea sanctuarului se afla si rebelii, impreuna cu Zans.
Si.. maine vom afla ce s-a intamplat cu masina, ce se va intampla cu Noah, cometa, locuitorii planetei si tinerii calatori.

37 Rubiamo il veicolo del tempo




Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu