marți, 14 decembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul32

Tinerii isi continua drumul spre sanctuar, traversand un imens desert. La un moment dat Slaugi se defecteaza si raman blocati in mijlocul desertului...la doar 48 de grade..... Cald nu?:) si se pare ca prima care se resimte este printesa Asuka.
Eh... si iata si soldatii, condusi de un general Mosar imbracat cu totul altfel (voua nu va aminteste de printii arabi?:P)... bine, pe caldura de acolo, nici nu se putea altfel si.. in sfarsit, se mai schimba si ei de uniforme.
Si in tabara se incing spiritele. Ca si cand nu era destul de cald bietul Asso iar da de belea. Varsa apa si asa putina... si se lasa cu o tranta intre el si Capo (care are deasemenea un temperament .. vulcanic?). Eh, si cum toti par sa fie impotriva lui, blondul ia aparatul de zbor si pleaca in cautarea unei surse de apa.
In acest timp, la orizont apare un grup de persoane.. par a fi nomazi asa ca tinerii in frunte cu Presidente le fac semne sperand ca astfel sunt salvati.. nomazi? sigur!! soldatii lui Mosar... si iata-i capturati. Dar, pe langa starea precara a printesei, nici oamenii generalului nu o duceau prea bine.. asa ca, pentru moment le propune un targ, pe care tinerii il accepta.
Asso survoleaza desertul si la un moment dat zareste ceva ce semana cu o oaza. Dar, in marea lui bucurie, cand sa aterizeze avariaza grav aparatul de zbor... adica se prabuseste.
Ultima picatura de apa in tabara fortata a tinerilor si armatei.. si generalul, dupa ce omoara un scorpion, pleaca in cautarea oazei. Impreuna cu el pleaca si Capo si Gatcha (care fusese salvata de catre general mai devreme - povestea cu scorpionul) - care folosesc robotul dinozaur.
Presidente incearca si el sa gaseasca apa... dar incet cu incet toti incep sa resimta tot mai acut lipsa apei si caldura sufocanta. Nici cei plecati dupa apa nu stau mai bine... izvorul pe care il stia Mosar secase. Asa ca pleaca din nou la drum... Capo ii spune generalului ce a aflat despre planul Marelui Sacerdot. Din pacate nu mai pot continua calatoria si trebuie sa se intoarca la tabara ... deja fata morgana le da de furca..
Asso isi revine si e extrem de bucuros ca a gasit apa... apoi realizeaza ca masina este grav avariata si se intreaba cum va reusi sa ajunga inapoi la ceilalti.
Generalul si ceilalti ajung in preajma unor dinozauri care se lupta... o mamica dinozaur incearca sa isi protejeze puiul din calea unui carnivor (mare si urat!!!!! yuck). Dar, unindu-si fortele, generalul si Capo reusesc sa il puna pe fuga si, mai mult sa intoarca dinozaurul cazut pe spate... incurajati de micuta Gatcha. Calare pe dinozaurul generalului, micuta si ceilalti ii urmeaza pe dinozaurul salvat si puiul ei in speranta ca ii va purta spre apa. Si astfel ajung si ei in oaza... unde il gasesc pe... Asso.
Inapoi in tabara toti sunt terminati.... Presidente care tot cauta apa pica in nisip, Asuka si Principesa au facut insolatie... Panzer abia mai mestereste la motor... cand, se aud vocile celor plecati care ii anunta ca au adus apa si, astfel toti sunt salvati. In plus masina este reparata asa ca pornesc spre oaza, unde impreuna cu soldatii si Mosar fac tabara. Astfel seara o petrec cu generalul caruia ii povestesc despre marele sacerdot si ceea ce acesta facuse....


32. Un’oasi nel deserto



Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

1 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

Episodul meu preferat... aww ce dragut e Mosar! -D

Diana

Trimiteți un comentariu