joi, 16 decembrie 2010

Copilarim Advent - calendar 16 decembrie

Ati vazut vreodata un pinguin cu manusi? Si nu orice fel de manusi... unele speciale, fara degete, cunoscute si sub denumirea de "mitene" (un termen nou pentru mine).Ei bine, daca nu, trebuie sa vedeti ce m-a invatat sa fac un pinguin!!!:P




Penguin Mittens
by baby.rux

Am gasit niste lana care mi-a ramas de la un proiect finalizat prin 2004 (tricotat). Nu era foarte multa, dupa cum se poate vedea mai jos, dar nu era pacat sa nu fac ceva din ea? sa se potriveasca si cu fularul, caciula si ploverasul pe gat pe care le aveam...



Si cum stateam si ma gandeam, ce sa fac, ce sa fac... a aparut de niciunde un pinguin... :O. Si mi-a zis: "Ar trebui sa iti faci niste manusele speciale...". Zis si facut, m-am uitat la el, i-am admirat manusile colorate.. si mi-am facut si eu unele!! Mi-a ajuns lana la fix (am lucrat ce e drept in paralel ca sa fiu sigura ca nu raman fara material:P). Si pentru ca pinguinul m-a inspirat, le-am denumit penguin mittens, enjoy!!!












Ps: nu puteam sa inchei fara sa fac trei precizari:
- am folosit croseta G (4mm)
- desi nu se vede, manuselele au compartimente pentru degete (:P)
- modelul l-am inventat, dar nu am timp acum sa il transcriu si corectez (fiind realizat in timp ce lucram sunt o groaza de "floricele" pe acolo)
Daca va plac, am sa scriu si modelul:P!! Eu le ADOR!!!

2 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Ce frumoase sunt,îmi plac asa colorate!Îmi închipui ca-s călduroase fiind din lâna(eu visez la niște botosei,hi,hi) asa ca ...sa le porți sănătoasă!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina sunt draga mea:). le tot port de atunci (de fapt uite anul asta nu le-am purtat inca - trebuie sa le scot din cutie, dar mai spre primavara :D)! Si mie imi plac botoseii - am primit unii cadou (plus sosetele impletite) asa ca am amanat sa imi fac, dar i-am facut micului N veo doua perechi haioase anii trecuti :D.
:* iti multumesc :)

Trimiteți un comentariu