vineri, 10 decembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul30

Dupa ce s-au despartit de Zans si revolutionari, tinerii isi continua drumul spre sanctuar. Tacito este foarte trist din cauza despartirii de prietenul sau, acesta fiind unul dintre motivele pentru care se voteaza pentru un ocol intr-un parc de distractii. Doar ca, in loc de parc, se aleg cu o mina care apartinea marelui sacerdot si era condusa de un vocezaur numit Artiglio Nero. Capo si Tigre plecati intr-o misiune de observare se intorc la locul unde lasasera Slaugi si nu mai gasesc pe nimeni, toti ceilalti fusesera capturati si obligati sa devina sclavi si sa munceasca in mina. Artiglio Nero se bucura ca i-a capturat pe rebeli si vrea sa il anunte pe marele sacerdot. Pana la noi ordine toti sunt pusi la munca, chiar si cei mici, chiar si Presidente (care avea o durere de dinti cumplita).
Generalul Mosar si armata sa ajung la rascrucea unde se afla semnul catre "parcul de distractii" si realizeaza unde se afla tinerii. Cu toate acestea isi continua drumul, ordinul sau fiind sa ii captureze pe acestia.
Capo afla unde era tinuta masina lor si impreuna cu Tigre cauta o modalitate de a-i elibera pe ceilalti si a isi continua evident calatoria spre sanctuar. Si chiar reusesc sa recupereze vehicolul, sa ii adune pe toti la bord si incearca sa fuga. Cei doi vocezauri sunt insa foarte rapizi. Dar cu ajutorul robotului dinozaur condus de Capo si al aeroplanului pilotat de Tigre cei doi sunt opriti. Problema este insa Artiglio Nero care taie calea celorlalti aflati in Slaugi. Panzer opreste masina la timp, insa se afla intr-un real pericol, fugariti de vocezaur ajunsesera intr-o (cel putin un fel de ) topitorie... mai precis pe marginea "prapastiei". Evident ca in aceste momente o confruntare cu Mosar parea un joc de copii, dar generalul e prin apropiere, asa ca nu e timpul pierdut...
Dar sa ne intoarcem la furnal... Capo ajunge sa atarne deasupra furnalului, Tigre nu poate sa il atace pe vocezaur din zbor.... Ce e de facut? Si ca si cum nu era de ajuns, Mosar ii zareste prin binoclu. Dar nu ii poate ataca, pentru ca o zareste pe printesa Asuka printre ei. Ajuns la limita durerii (de dinti) Presidente sare in dinozaurul mobil si il ataca pe vocezaur. Acesta se afla agatat pe un fel de platforma deasupra furnalului. Capo reuseste sa se ridice si el pe platforma unde se afla masina. Cand sa ii atace Artiglio Nero intervine Mosar. Acesta este oripilat de faptul ca oamenii aceia erau sclavii dinozaurilor si cere armatei sa ii elibereze. In acest timp tinerii profita si isi continua drumul. Ei cred ca motivul pentru care Mosar a actionat asa a fost prezenta printesei, dar aceasta este de parere ca antipatia pe care i-o purta generalul marelui sacerdot a fost adevaratul motiv. Iar generalul este de parere ca printesa s-a aliat cu tinerii din cazua schimbarii recente pe care o suferise regele, schimbare pe care o pune probabil pe seama marelui sacerdot.
Ah si in cazul in care va intrebati de ce plange Presidente pe final: de bucurie ca si-a salvat prietenii si ca acestia il considera curajos si cred in el:P!
30. La miniera




Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu