joi, 2 decembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul24

Gladiatorul..... sau Capo, condamnat sa se bata in arena cu un dinozaur... Ca sa vezi si acolo au arene speciale - voua cu ce vi se pare ca seamana cladirea respectiva:)?
Ajunsi in loja destinata lor, colegii lui Capo nu au nici cea mai palida idee cine se va lupta in arena. Eh va imaginati ce figura fac cand, printre dinozauri si luptatori il zaresc pe colegul lor. Si apoi zaresc un dinozaur fioros care trebuie invins... acum pe bune:))!! Nu este un t-rex ci o specie mult mai periculoasa de dinozaur pradator. Vazand cum sta situatia, Azuka, urmata de Asso, Nerd si Serpente pleaca din loja. Nici colegii lui nu raman mai prejos coborand din loja in care se aflau, doar cei mici si Dottoressa ramanand sa ii astepte. Azuka ii roaga pe Asso si ceilalti doi sa mearga sa il salveze pe Capo. Vazand insa reactia lui Asso dupa plecarea printesei ceilalti doi isi pun intrebarea daca au ales tabara corecta..
In acest timp, Presidente si ceilalti se impart in echipe de cate doi si pleaca in directii diferite pentru a gasi o modalitate de a-l salva pe ... gladiator. In arena au loc jocuri de divertisment (un fel de polo calare, doar ca pe dinozauri si cu un cerc).
Urmeaza cateva scene amuzante - protagonistii fiind cei porniti in cautarea lui Capo (care in alta ordine de idei face un taraboi!!). Asso ii aduce mancarea si apoi pleaca facand pe indiferentul inclusiv cu ceilalti colegi pe care ii intalneste pe drum. Totusi... o fi chiar asa? I
ntr-o celula alaturata cu cea a prizonierului se afla un costum de soldat - util pentru a putea ajunge la detinut, nu? Si cine este mai potrivit sa il imbrace decat Presidente? (hahahahaha) Dar planul lor este schimbat de aparitia unor garzi care il iau pe Presidente in arena, unde acesta este fugarit de catre un dinozaur si scapa in ultimul moment. Soldatii foloseau o substanta stimulata cu care ii stropeau pe dinozauri pentru a deveni mai puternici si a se lupta intre ei, un lucru total gresit si foarte crud.
Asso ii spune printesei ca nu l-a putut elibera pe Capo dar ca are un plan (mai precis de a-l adormi de dinozaurul cu care urma sa se lupte Capo). Ca veni vorba de gladiator, pana sa ajunga Presidente si ceilalti sa il elibereze este dus in arena unde urmeaza lupta cu alozaurul... si acesta a fost stropit de Asso (dar oare in acel vas era somnifer sau altceva?). Dupa cum reactioneaza de frumos dinozaurul se pare ca cineva a gresit borcanul... Lupta incepe si toti sunt ingrijorati. Si din atata ingrijorare Presidente varsa continutul vasului exact in cusca dinozaurilor care ies furtunos de acolo si intregul grup este nevoit sa iasa in arena... si da-i si fugi!! Si cu toti acei dinozauri liberi se creeaza un vacarm si o nebunie, un cadru perfect pentru evadare. Si astfel, cu ajutorul printesei si a lui Zans care cheama niste dinozauri, tinerii sunt in sfarsit, din nou, liberi.

24. Il gladiatore





Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu