luni, 13 decembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul31

Ahhhh a inceput o noua saptama... si mai avem cateva episoade!!!! Mai precis 9!.... O sa imi lipseasca aventurile de pe Noah... voua?
Dar sa revin la episodul de astazi. O zi frumoasa si un popas. Asa incepe. Capo si Tigre pleaca cu dinozaurul robot sa vada daca este Mosar prin preajma, in timp ce Baby si Lady, acompaniati de Nerd pleaca sa caute de mancare... si gasesc un dinozaur care ii ataca. Baby se lupta cu acesta si reuseste sa il puna pe fuga, in timp ce Nerd o ia pe Lady si in timp ce alearga catre un loc sigur cad intr-o prapastie. In urma cazaturii Lady isi pierde memoria, iar Nerd profita de acest lucru gandindu-se ca astfel poate petrece cateva momente doar cu ea. Se ascund intr-o moara de vant, intr-un pasaj secret si asteapta pana cei veniti in cautarea lor pleaca (Serpente ia cu el si un carnetel cu insemnari).
Nerd inventeaza o poveste spunandu-i fetei ca cei care ii cauta vor sa o oblige sa se marite cu un baiat pe care nu il iubeste (hahaha), iar el, avand in vedere vechea prietenie care ii lega, a ajutat-o sa scape de acea... casatorie aranjata (!?). In plus, mai mult ca sigur sub influenta jocului sau electronic, baiatul ii spune ca numele lor sunt Tiara si Fulmine ... si cum trage de o maneta, un alt pasaj secret se deschide...si ajung intr-un laborator, unde, pe o masa se afla un robot ciudat. Acesta are insa un obiect care tanarului ii este cunoscut: sistemul de alimentare infinita (pe care tocmai il vazuse la slaugi) si, activandu-l in greseala, acest robot il recunoaste ca stapan.
Intre timp, in tabara, printesa Asuka impreuna cu ceilalti incearca sa descifreze jurnalul luat din moara. Acolo sunt tot felul de date referitoare la tehnologia avansata a stramosilor acestei civilizatii. Tot de acolo afla si motivul pentru care locuitorii abandonasera acea zona: fusese o epidemie de ciuma.. si deasemenea regretul de a nu fi terminat robotul.
Revenind la robot sau Venerdi cum l-a numit Nerd, acesta are datoria de a aduce de mancare celor doi care s-au adapostit in moara. Lady ar vrea sa mai ramana acolo pana isi va recupera memoria, fiindu-i teama sa infrunte lumea asa.
A doua zi ceilalti reincep cautarile. Tigre il zareste pe Nerd si ii anunta si pe ceilalti. Nu isi poate explica insa de ce acela a fugit. Capo nu a ajuns la intalnire (motivul- soldatii pe care i-a zarit si ii urmareste), iar Asso si Serpente se indeparteaza sa continue cautarile ... cand colo blodul se trezeste ca vorbeste singur, celalalt fugind spre moara. Si hop-top iar dinozaurul ala... pfff. Serpente incearca sa il convinga pe Nerd sa se intoarca dar acesta este extrem de rusinat de minciunile pe care le-a spus si constient ca nu ar fi trebuit sa faca acest lucru... si pana la urma sunt intrerupti de strigatul lui Lady care fusese capturata de soldati. Cei doi baieti alearga sa o ajute dar sunt capturati la randul lor. Atunci Nerd il striga pe Venerdi in ajutor si acesta ii alunga pe soldati. Din pacate este ranit.
Serpente incearca sa il ajute pe Nerd si ii spune lui Lady ca si el i-a ajutat sa scape, astfel, odata intorsi la ceilalti si el avea sa isi asume partea lui de vina. Tocmai cand robotul se comporta ciudat (probabil datorita "ranii") apare si dinozaurul si cei doi se iau la tranta... Momentul este prielnic pentru cei trei prieteni sa fuga la timp pentru a se adaposti. In urma luptei cu dinozaurul robotul explodeaza si in urma undei de soc, Lady isi recapata memoria, dar, nu isi mai aminteste nimic despre ce s-a intamplat de cand a fost urmarita de dinozaur. Serpente il ajuta iar pe Nerd si tocmai atunci apar ceilalti si isi continua astfel drumul.


31. Due cuori e una capanna



Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu