vineri, 17 decembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul35

Si daca avem zapada afara, avem zapada si in serial:). Continuandu-si drumul, tineri ajung intr-o zona muntoasa cu multa zapada si friiiig. Zarind o cladire (ciudata e putin spus) printre munti si zapada, tinerii spera ca au gasit sanctuarul si ca pot astfel sa se intoarca in dimensiunea lor. Cu frigul care era sunt foarte norocosi sa gaseasca in interiorul cladirii niste haine adecvate situatiei in care se aflau. Bineinteles ca intre Capo si Asso ies iar scantei, cum altfel, iar blodul impreuna cu Nerd si Serpente iar se despart de grup. Dupa care Baby si Lady pleaca in urmarirea unor "stramosi ai gainilor" care erau carnivori.. si ii furasera esarfa fetei. Sunt urmati de restul grupului si sunt prinsi in capcana... si erau dirijati de acei dinozauri care deschideau si inchideau diverse pasaje. Asso ajunge in camera de comanda si incepe de "butoneze"..... si reuseste sa ii separe pe Panzer si gemeni de restul grupului... ca sa se razbune pe Capo si ignora sfaturile celorlalti doi, care ii reamintesc ca daca apasa o combinatie gresita poate provoca neplaceri.
In acest timp, cautand un mod de a ii elibera pe Panzer si gemeni, Capo si ceilalti cauta camera de comanda si ajung intr-o biblioteca enorma, unde, cu ajutorul Azucai care citeste din jurnal, afla ca acea casa-castel a apartinut unui om de stiinta care dorea sa realizeze o creatura jumatate om, jumatate dinozaur. Omul de stiinta murise si incredintase inainte acelor dinozauri mici sa duca la termen opera sa.
Vazandu-l pe Capo langa Principessa (care, afland ce dorea omul de stiinta se temea ca toti ceilalti sa nu fie folositi drept cobai), Asso incepe sa apese pe toate butoanele si astfel Miu este prima care este separata de grup, apoi urmeaza Azuka, Tacito si Gatcha si in cele din urma il captureaza si pe Capo. Ce nu stie blondul (unul dintre lucrurile pe care nu le stie, ca sunt mai multe) este ca in preajma se afla dinozaurul cu creasta rosie, care cauta razbunare, insotit de dinozaurul cu gheare... Ei, asta-i buna... zau daca Asso putea face o prostie mai mare!!! Pe de-o parte il avem pe Capo, pe de alta pe Miu.... si daca situatia ar fi pe bune, probabil ca nu ar mai fi amuzant ...nu? Eh... se pare ca Asso nu stie cum sa "glumeasca" deloc. Si cand realizeaza ce s-a intamplat apare si dinozaurul cu gheare... Ce e de facut? Ei bine ... salvarea vine de unde nu se asteapta. Artiglio Rosso vrea sa o atace pe Tigre si nimereste masinaria. Apoi Asso profita ca dinozaurii savantului se lupta cu dinozaurul cu gheare si il elibereaza din capcana pe Capo.
Si incepe o adevarata cursa: blondul incearca sa ii ajute dar face tot felul de incurcaturi: Tigre si Presidente sunt aruncati afara din castel, numai ca au companie: Artiglio Rosso iar cand incearca sa scape de cel cu gheare, il trimite si pe Capo cu acela (de data aceasta fara sa vrea). Dinozaurul savantului gaseste insa o cale de a scapa de dinozaurul cu gheare, insa acest lucru face cladirea sa se darame... Condusi de acel dinozaur reusesc sa ajunga la Slaugi inainte sa se darame tot, din pacate dinozaurii savantului nu isi parasesc casa :( si toti regreta soarta acestora. Privind ramasitele casei, tinerii isi dau seama ca de la apel lipsesc doua persoane: Tigre si Presidente.

Mai sunt 4 episoade:). Ne vedem saptaman viitoare!!!

35. La casa dello scienziato pazzo



Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu