miercuri, 8 decembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul28

Dupa ce au scapat de Grande Sacerdote, dar si de armata, rebelii, tinerii si mai nou printesa Asuka si dinozaurul ei se afla in padure. Pusi la curent cu planul marelui sacerdot, isi dau seama ca nu il pot ajuta inca pe rege, niciunul nestiind cum poate fi trezit din vraja.
A doua zi Asso ii propune printesei sa se intoarca la castel, dar planul sau este intrerupt de aparitia lui Mint (saracul Asso nimic nu-i iese...haha). Tanarul il acompania pe Da Bonta (inventatorul) si construise o masinarie care putea deosebi daca spui adevarul sau minti. Dupa ce o testeaza pe bietul Presidente, Capo are idea "stralucita" de a-l folosi drept cobai pe ... Asso si aici ne amuzaaaam:))) - cel putin eu ma amuz copiez, nu stiu cine mai urmareste serialul si cine se mai amuza, dar pe mine ma distreaza la culme fetele lor=)).
Eh, dar chestiunea aceasta nu ramane fara consecinte: Asso are un plan in minte, noroc ca il vede Mint cand fuge cu Asuka, nu de alta dar Mosar e pe urmele lor. Intre timp Da Bonta le spune motivul calatoriei sale: trebuia sa ajunga impreuna cu ucenicul sau la Sanctuarul Paradisului. Observase un corp ceresc care putea provoca o coliziune cu una dintre lunile lui Noah si astfel planeta era in mare pericol. Acest scenariu semana foarte mult cu acela conform caruia pe Pamant disparitia dinozaurilor ar fi fost cauzata de o cometa care s-a lovit de acesta. La apel insa lipseau : Mint, Asuka si Asso. Miu pleaca in cautarea lor, urmata de Tigre, Panzer si Capo.
Asso
se gandise ca folosindu-se de masina adevarului putea anula vraja sub care se afla regele. Entuziasmata de acest lucru Asuka vrea sa le spuna si celorlalti. Acest lucru nu ii convine insa lui Asso care stie ca Burai i-ar impiedica (pe drept cuvant) sa se intoarca la castel. Mint este pe urmele lor si isi da seama ca Asso incearca sa o pacaleasca pe printesa. Aparitia lui Miu insa ii dejuga planurile blondului care, cu masinaria pe cap, este demascat. Cand sa plece insa apar soldatii. Dar iar sunt salvati de Capo (motiv pentru care Asso e tachinat pana si de Serpente si Nerd, noroc cu Miu). Intorsi in tabara e momentul sa plece mai departe, pentru ca armata este pe urmele lor. Cand sa plece insa afla de la o iscoada a revolutionarilor ca mama lui Zans, Ochi Blu se afla in apropiere intr-o fabrica. Cum acest loc se afla in drum spre Sanctuar, micutul vocezaur putea in sfarsit sa isi revada mama- motiv de bucurie pentru acesta.
Mint si inventatorul pleaca spre sanctuar, urmand ca ceilalti sa le se alature cat de curand. Printesa ii multumeste tanarului pentru ajutor, iar acesta ii promite sa faca un aparat care sa il poata salva pe rege.
Tinerii pleaca spre fabrica, cu Mosar pe urmele lor (generalul intrebandu-se tot mai des care ar fi motivul pentru care regele voia sa ii opreasca pe tineri sa ajunga la sanctuar.).


28. La macchina della verità




Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu