sâmbătă, 11 decembrie 2010

Copilarim Advent - calendar 11 decembrie

Cand eram mici comunicarea la distanta se desfasura putin mai altfel. Exista evident telefonul fix, cu sau fara cuplaj sau, la posta. Si mai existau scrisorile, cartile postale, felicitarile.... Nu spun ca internetul nu are partile lui bune, la fel si telefonia mobila, dar... uneori mi-e dor ca la cutia postala sa primesc si altceva decat facturi sau reclame.... Iar de sarbatori se amplifica dorul. Probabil ca este vorba de acea atingere pe care scrisoarea o poarta cu ea. Acel ceva pe care cel care iti scrie il adauga unei foi de hartie, sau felicitari. Desigur, putem personaliza si virtual si castigam timp si spatiu (de depozitare), unde mai pui ca de cele mai multe ori este si ... gratis, nu?
Oricum ar fi, nu uitati sa le spuneti celor dragi cat ii iubiti si sa le urati sarbatori fericite si, incercati sa impartiti un zambet orisicui. Nu aveti idee cat de mult conteaza sa vezi o fata zambitoare si frumoasa afara.... iar cei care nu apreciaza, pierderea lor. Ah... si sa vedeti cat de bine este atunci cand cineva va intoarce zambetul!!! Nepretuit:)



Ei bine, am zis sa combin ideea unei felicitari clasice cu cea a felicitarii electronice si am facut cu ajutorul tabletei grafice o felicitare pentru voi. Cu mult drag, in asteptarea sarbatorilor!!

ps: apasati pe ea ca sa o vedeti mare:)!! cine stie, poate pana de Craciun reusesc sa si "materializez" o felicitare:P

2 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Felicitarile si scrisorile primite postal le poti pastra,este ceva material,in timp se coloreaza si realizezi cum fuge timpul si ce frumos era pe vremea aceea.In rest ,ai dreptate,este placut sa vezi figuri prietenoase pe strada.Pupici alaturi de un zambet larg special pentru tine.

Victoria G spunea... [Raspunde]

Frumoasa felicitarea! :)

Trimiteți un comentariu