sâmbătă, 18 decembrie 2010

Tom si Jerry - Mice Follies-

Mice Follies a aparut in 4 septembrie 1954 ( a goooood year:P).
Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera.
Muzica: Scott Bradley
Mai multe detalii in engleza aici.

Trivia: Tuffy- soricelul mic si gri, mai este intalnit si cu numele de Nibbles. L-ati mai vazut in Tom si Jerry - The Little Orphan. Puteti citi mai multe despre acesta aici.

Rezumat: Nu stiu voi, dar eu ador patinele si sa alunec frumos pe gheata la patinoar. Nu insa atat de mult incat sa imi fac din casa propriul patinoar... bine, recunosc ca e tentant, dar totusi.
Ei bine, cei doi soricei nu sunt de aceasta parere si transforma bucataria cat ai clipi intr-un patinoar minunat..... Si incep un adevarat program artistic intrerupt de aparitia lui Tom. Motanul ramane fara mustati in urma unui accident si isi ia avant pe gheata - dar se pare ca nu se descurca prea bine. Incearca sa isi mentina echilibrul cu ajutorul ghearelor, dar Jerry i le taie, dupa care, ajutat de Tuffy il trimite pe motan direct in debara. Norocul lui Tom ca gaseste o pereche de patine care ii vin de minune si astfel reintra in joc, demonstrand un talent desavarsit in arta patinajului... asta pana cand devine si el parte din decor.. Cum? Asta veti descoperi singuri:)


Tom and Jerrry - Mice Follies video via youtube

0 comments :

Trimiteți un comentariu