marți, 28 decembrie 2010

Flapper Hat

Yuhuuu!! Cum ati petrecut Craciunul? Mie mi s-a parut ca a trecut muuuult prea repede:(. Si acum vine si Anul Nou... cum trece timpul!!
Azi vreau sa va arat cum mi-a iesit o palariuta in stilul anilor '20. Mi-a placut foarte mult modelul, il puteti gasi aici (si pe ravelry aici).




Imi place foarte mult modelul! Initial am vrut sa imi fac mie dintr-o lana multicolora -dar aveam un singur ghem si era insuficient:(. Cea de fata e facuta pentru mami si face parte dintr-un set care mai contine: o esarfa, manusi lungi fara degete (sau maneci:P) si Ghetutele magice "nepaleze". Inca ma mai gandesc la ceva decorativ pe care sa il atasez la palariuta..
Am folosit:
- croseta G
- Red Heart Niki (culoarea 2031 - lot 560 compozitie: 80%acril, 20%lana)


2 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

wow este superba!!
Felicitari te pricepi de minune...

Diana

copilarim spunea... [Raspunde]

Am lasat link catre modelul dupa care am lucrat:). Intre timp i-am facut si o floricica pe care i-am atasat-o (daca nu uit o sa ii fac o poza) dar poate fi lasata si simpla. Merita sa incerci daca iti place sa lucrezi.. Nu este foarte greu (mai greu e sa te trezesti ca nu o poti termina pentru ca nu iti ajunge firul:D - cum m-am incapatanat eu sa incerc sa imi fac dintru-un singur sul adorabil dar insuficient si sa fii nevoita sa desfaci.. haha).

Trimiteți un comentariu