joi, 16 decembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul34

Tinerii isi continua calatoria si se afla intr-o zona impadurita. Din pacate Tacito are febra si rezerva de medicamente s-a epuizat. Printesa Azuka insa cunoaste un remediu naturist si gaseste o planta, dar fiind nevoie de mai multe, baietii pleaca sa caute. Din umbra insa ii pandeste un pericol... va mai amintiti de dinozaurul care scuipa ace? Ei bine acesta l-a zarit pe Capo cand survola zona si vrea sa se razbune.
Cei doi gemeni vor sa il ajute si ei pe prietenul lor si pleaca singuri in cautarea plantei. Intre timp fetele vorbesc despre intamplarea cand Principessa si Capo au fost capturati de general, iar Capo, Presidente si Panzer inainteaza greu, vremea fiind nefavorabila.
Gemenii se intalnesc cu un dinozaur vraci, vegetarian spre marea lor bucurie. Acesta cunoaste si plantele medicinale si cei doi ii oferea bomboane in schimb (care sunt pe placul dinozaurului) ca sa ii ajute sa gaseasca planta care sa il vindece pe prietenul lor.
Zarind dinozaurul inamic, cei trei baieti plecati in cautarea plantei alearga sa ii anunte pe ceilalti. Asso e furios pentru ca afla de la micuta Gatcha ca atat printesa cat si Principessal l-au pupat pe Capo... hahahahah. Numai eu ma amuz?:)))
Ok.. sa revenim. Lady isi da seama ca cei doi gemeni lipsesc, acestia fiind in compania magului. Invata o lectie importanta: fiecare lucru sau fiinta este important/a si are scopul sau in acea lume! O lectie foarte importanta:). In schimbul bombonelelor magul le arata copilasilor un fruct care rezolva problemele legate de prietenie... :) Tocmai atunci insa apare dinozaurul cu ace.......... iar magul ii apara pe cei doi, insa pana la urma e capturat de dinozaurul rau. Atunci gemenii incearca sa il ajute aruncand cu pietre, iar Asso incearca sa il impuste. Pana la urma dinozaurul cu ace cade in prapastie si gemenii se reintalnesc cu ceilalti.
Tacito e vindecat, dar Presidente are febra...noroc cu Tigre care are grija de el. Cat despre fructul prieteniei? Eh il mananca Miu care si asa il adora pe Asso:P


34. Un’ombra nella foresta




Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu