marți, 7 decembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul27

Desi ii capturase (sau salvase, sau amandoua) pe Capo si Principessa, Mosar primeste ordin sa se intoarca la castel si nu numai atat. ajuns acolo, trebuie sa dea prizonierii marelui sacerdot.
In acest timp Asuka nu stie ce sa faca, nu stie in cine sa mai aiba incredere dupa incidentul cu hipnoza, iar Presidente si ceilalti cauta un mod de a se reuni cu cei doi prizonieri.
Mosar isi da seama ca se intampla ceva ciudat cu regele, care nici macar nu asculta ceea ce generalul ii spunea, dar nu poate sa faca altceva decat sa se supuna ordinului si, astfel Capo si Principessa ajung pe mana marelui sacerdot.
Ajunsi in fata adunarii secerdotilor, cei doi sunt amenintati cu hipnoza, Capo braveaza ca deobicei dar, Principessa incearca sa raspunda intrebarilor. Astfel ea le spune sacerdotilor motivul pentru care cautau masina timpului: isi doresc sa se intoarca acasa. Deasemenea le spune ca nu au planuri de a cuceri acea lume, nu vor sa faca rau nimanui si ca au ajuns acolo fara sa vrea. Singura lor dorinta era sa se intoarca acasa. Atunci isi face aparitia Grande Sacerdote care spune ca aparitia lor in acea lume nu este una intamplatoare. Apoi continua cu eterna poveste: oamenii si zeitatile facusera un pact pentru interzicerea tehnologiei ca aceasta sa nu duca la pieirea celor dintai. Deasemenea nu vrea sa ii creada pe cei doi ca nu cunosc si nu au vazut masina timpului si ca nu au folosit-o pentru a veni pe Noah si a face o alianta cu rebelii.
In timp ce prietenii lor si rebelii fac un plan de atac pentru a-i elibera, Capo si Principessa se regasesc in postura din episodul trecut: fata in fata cu un dinozaur - asta pentru ca hipnoza se pare ca iesise din calcul. Si desi i se spune adevarul, Marele Sacerdot continua cu amenintari si tot felul de pilde despre cum sa respecti natura si cat de rau e progresul, cand tocmai el se folosea de teroare si de dinozauri si de hipnoza si asa mai departe. Dar se pare ca pana la urma si acel dinozaur era o iluzie menita sa ii sperie pe cei doi.
Asuka reuseste cu ajutorul doicei sa foloseasca pasajul secret pentru a incerca sa isi salveze prietenii din mainile sacerdotilor. Ea spera astfel sa isi poata ajuta tatal. Cu ajutorul lui Miu ii gaseste pe cei doi si incearca sa ii scoata din celula, dar, in acea manastire numai marele sacerdot poate da ordine.
Profitand de o explozie provocata de rebeli, cei doi prizonieri, printesa si dinozaurul reusesc sa scape, insa sunt urmariti de sacerdoti. Numai o minune putea sa ii mai slaveze, inconjurati fiind si aceea se numeste Slaugi si astfel sunt inca o data salvati.
Grande Sacerdote pe de o parte, Mosar pe de alta ii vor pe tineri si pe rebeli capturati. Totusi planul regelui nu mai este sa ii captureze pe rebeli ci sa ii impiedice pe tineri sa ajunga la sactuarul paradisului. Iar lucrul asta ii da din nou de gandit generalului, care nu are ce face si trebuie sa se supuna ordinului si sa porneasca pe urma lui Slaugi si mai precis, a ocupantilor lui.


27. Prigionieri del monastero




Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu