sâmbătă, 25 decembrie 2010

Tom si Jerry - The Night before Christmas-

The Night before Christmas a aparut in 6 decembrie 1941 :). Este cel de-al treilea filmulet al celebrului cuplu Tom si Jerry. Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.

Ohhhhh a venit Craciunul!!!! Si daca nu ati vazut pana acum cum petrec cei doi aceasta sarbatoare (mai precis Ajunul) acum este momentul sa va asezati comod si sa urmariti acest filmulet. Mie imi place foarte mult, mai ales ca il gasesc pe Tom desenat astfel absolut dragalas.

Rezumat:Afara este un peisaj de poveste, iar in casa totul este pregatit. Doar este Ajunul Craciunului! Jerry iese din ascunzatoarea lui si ocoleste cu atentie o cursa care avea pusa o bucatica de branza cu fundita. Apoi se distreaza in jurul bradului: totul este minunat, jucarii, dulciuri, Tom.. stati putin am zis Tom!!? Eh bine si cand cei doi se intalnesc urmeaza o intreaga alergatura din care soricelul iese invins la propriu - afara in frig. Dar este sarbatoare si constiinta nu il lasa pe motan in pace. Astfel iese si il salveaza pe micutul pe jumatate inghetat de la inghet si mai mult de atat ii face si un cadou. Si ghiciti ce!!! Cursa de care v-am spus la inceput era o cursa "muzicala":P!!

Tom si Jerry The Night before Christmas

0 comments :

Trimiteți un comentariu