luni, 6 decembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul26

Din nou pe uscat, tinerii gasesc refugiu intr-un loc sigur, din spusele lui Burai, un loc unde nu i-ar fi cautat nimeni: rezervatia de vanatoare a regelui.
In acest timp, Mosar se afla pe urmele fugarilor, iar, la palat, Asuka si Miu observa ca regele are un comportament mai ciudat si hotarasc sa il urmareasca. Ajung astfel intr-un pasaj secret pe care regele il foloseste pentru a se intalni cu Grade Sacerdotte. Acesta il hipnotizeaza pe rege - pentru a putea conduce tara in locul acestuia. Asuka vede tot si se gandeste la Capo - care cu siguranta ar fi ajutat-o in astfel de moment.
Intorcandu-ne la tineri, acestia afla in sfarsit care era momentul pentru care soldatii nu i-ar fi cautat in acel loc: era o padure in care traiau dinozauri veninosi. Burai le spune insa ca vor fi in siguranta daca vor avea o anumita floare, pe care acei dinozauri nu o suportau.
Zans il cunoaste pe Athos care ii povesteste depre tatal sau si idealul acestuia: de a construi o tara in care toti, oameni si animale sa aiba aceleasi drepturi.
Asso incearca sa o convinga pe Principesa sa se intoarca la palat unde ar fi in siguranta, dar aceasta vrea sa mearga impreuna cu ceilalti la sanctuar. Atunci Asso ii povesteste ca nimeni nu stia nimic de existenta vehicolului care permitea calatoria in timp si spatiu, cel putin in ceea ce priveste armata. Si intervine Capo - bineinteles asta nu face decat sa puna paie pe foc, rivalitatea celor doi fiind evidenta. Asso decide sa se razbune si ceva ce se voia o gluma (proasta ce e drept) se dovedeste a fi o actiune periculoasa. Astfel, nu numai ca nu reuseste sa o salveze el pe Principesa, din contra Capo si aceasta se regasesc intr-o situatie (aparent) fara iesire: mai precis pe punctul de a deveni felul intai pentru un dinozaur veninos... si daca va ganditi de unde vine scaparea, nici atunci nu vor fi intr-o situatie mai stralucita: prizonierii lui Mosar...

26. La foresta dei dinosauri velenosi





Si varianta in limba germana:






Actualizare video
10.11.2013 via youtube in germana
iulie 2017 in italiana

0 comments :

Trimiteți un comentariu