miercuri, 19 octombrie 2011

1000

Sarbatorim cel de-al 1000-lea articol publicat de noi pe blog printr-un concurs:)! Acesta incepe astazi, la ora 10:00 si se incheie pe 31 octombrie la 10:00.

 Photobucket
Ce aveti de facut:
Raspundeti printr-un comentariu la intrebarea "Care este/sunt articolul/articolele vostru/voastre preferat/e?".  
Dupa ce raspundeti la intrebare, inscrieti-va in listutele care va vor aparea mai jos.  Exista trei premii, va puteti inscrie la toate (nu va inscrieti de mai multe ori pe aceeasi lista). Nu uitati sa va treceti numele, adresa de mail si adresa blogului/site-ului daca aveti atunci cand va inscrieti in lista (add link). Castigatorii vor fi stabiliti prin tragere la sorti. Multa bafta!

Nota: Nu este obligatoriu sa ne urmariti prin Google Friend Connect sau pe facebook pe pagina Copilarim decat daca doriti. Acest lucru nu va insemna o sansa in plus la extragere, dar va va aduce pe viitor o sansa intr-un program de fidelitate. Deasemenea nu este obligatoriu sa scrieti despre concurs si sa il faceti cunoscut, dar ne-am bucura daca ar participa cat mai multa lume :).

Pentru orice nelamuriri sau intrebari, ne puteti scrie pe adresa noastra de mail: copilarim[@]gmail[.]com - va rugam sa scrieti la subiect concurs.

Premiul constand intr-o bijuterie la alegere, dintre:
Pentru a citi mai multe despre bijuterii apasati pe denumirea lor.



Premiul constand intr-un dreamcatcher personalizat:

Cele doua obiecte din imaginile de mai sunt sunt orientative.




Premiul constand intr-o felicitare personalizata:
Felicitarile din imaginile de mai sus sunt orientative. Felicitarile sunt realizate manual, unicat. Puteti vizita aceasta pagina pentru a vedea colectia noastra de felicitari: Felicitari / cards & stamps
 

31 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Dragelor,va doresc sa aveti multe,multe articole si de aici inainte,sa fiti sanatoase si voioase,iar sufletul sa va fie mereu de copil.
Ce sa spun,articolele pe care am apucat sa le citesc,mie personal mi-au placut:fie ca a fost vorba de vreun lucrusor lucrat cu drag,fie ca a fost para din curtea bunicii,insa la desene intru aici sa ma uit cu fiica-mea.S-ar zice ca m-am inscris?!Va pup si la mai "mare"!

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumim:)!! Da, te-ai inscris!! Sa ai multa bata:D !!

Oanicyka Maya spunea... [Raspunde]

Felicitari pentru cele 1000 de articole si la mai multe!! Citesc cu drag noutatile de de pe blog si cel mai mult imi plac lucrurile handmade.

Va pup!!
Oana.

copilarim spunea... [Raspunde]

Multumim Oana! :)
Bafta la concurs :*

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

Felicitari pentru cele 1000 de articole. Va doresc numai bine si multe idei frumoase.

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumim frumos, sa fie !! :P
Si noi iti dorim la fel:)

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Felicitari pentru toate cele 1000 de postari si pentru fiecare in parte si felicitari pentru atmosfera minunata pe care am gasit-o mereu pe blogul vostru.Mult spor la urmatoarele 1000 postari.

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumim mult Micaela!!
Sa fie spor si noi iti dorim la fel:P
rux

Sara spunea... [Raspunde]

Dragă Rux,

mulțumesc pentru invitație! Mie mi-au plăcut toate articolele citite, fie rețete - i le-am arătat mamei, bineînțeles.., fie articolele despre îndemânarea și talentul tău la lucru manual... Dar cel mai mult mi-au plăcut rezumatele la desenele ce nu aveau subtitrare...
O seară frumoasă! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Draga Sara,
iti multumesc mult. Ma bucur ca iti plac rezumatele;)!!
Te pup! si bafta la concurs;)

Rux

Amy spunea... [Raspunde]

Felicitari pentru toata munca voastra de pana acum! Va doresc in continuare inspiratie maxima si cat mai multe articole pe gustul tuturor, de la mic la mare, de la desene animate la handmade si bucatarie.
Am rasfoit de toate: desene, felicitari, handmade, bucatarie, bijuterii si mi-au placut toate, insa m-au facut sa zambesc tare-tare jucarioarele crosetate. Mi-au placut in mod deosebit jucarioarele prezentate in articolul "Emotii". Superbe!
http://copilarim.blogspot.com/2011/02/emotii.html

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumim Amy:)
Acela este "lego"-ul meu crosetat:). Ma bucur mult ca iti place:)
Bafta la concurs!!
Rux

vavaly spunea... [Raspunde]

Desi te=am descoperit de curand, iti uram cu drag o viata cat mai lunga, multa inspiratie creativa si cat mai multi cititori fideli si vizitatori ocazionali, potentiali cititori fideli.
Desigur ca articolele preferate sunt cele de creatie, in special mie imi plac cele cu bijuterii. Sunt pline de gingasie si inspirtatie.
Mult succes in continuare!

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumesc frumos Vavaly, sa fie! Mult succes si tie la creat si bafta la concurs:P
Rux

Diana spunea... [Raspunde]

ce idee interesanta. este un blog ingenios.
multa bafta tuturor.
superb:D

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur ca iti place Diana! Si eu te citesc cu placere de fiecare data si iti admir creatiile inscrise la provocari:P
Bafta!

Rux

Laurita mommy, wife, woman :) spunea... [Raspunde]

la cat mai multe articole rux:)..eu ma bucur enorm ca te-am desoperit..te citesc cu mare drag

Laurita mommy, wife, woman :) spunea... [Raspunde]

ah..cat despre articole..eu le cistesc cu mare drag..imi aduc aminte de cele cu umbrela verde:) , dar si de creatiile minunate pe care le faci...sa ai multe, multe idei frumoase in continuare

copilarim spunea... [Raspunde]

Merci mult Laura!! sa fie.
Iti doresc bafta la concurs:)
Rux

Victoria G spunea... [Raspunde]

Nu puteam sa nu particip :P !!
Vreau felicitare ca si asa vine ziua mea ;)) .

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur Vicky!!
Bafta:)

Unknown spunea... [Raspunde]

Eu sunt mai noua pe aici, dar mi-au placut articolele despre handmade, in mod special Quilling, mai ales ca lucrez si eu la scoala cu copilasii aceasta tehnica. Un blog minunat, idei si fantezie cat cuprinde, sper sa-mi permiti sa ma inspir si eu de aici in activitatea la clasa.
Astept cat mai repede al 2000-lea articol :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Buna Gabriela! Ma bucur ca te inspiram, chiar sunt curioasa sa vad creatiile tale:)! Sa ne arati si noua ce frumuseti realizati!!
bafta la concursul nostru!
rux

Unknown spunea... [Raspunde]

Se pot vedea cateva din felicitarile si ouale noastre Quilling pe blog-ul meu. Sper ca se ajunge la el daca dati click pe numele meu... chiar te rog sa incerci. Oricum, copiii mei, fetita mea si eu suntem incepatori, abia am trecut cu totii in clasa a II-a :)) nu avem prea multa experienta, deci sa fiti ingaduitori cu critica :)

Unknown spunea... [Raspunde]

La mai multe articole pentru mititei.Noua ne place Tom&Jerry asa ca am ales un articol despre ei http://copilarim.blogspot.com/2011/10/tom-si-jerry-slicked-up-pup.html
Va pupam!

kiddo spunea... [Raspunde]

Wow! 1000 de postari de frumuseti si minuni iesite din mainile voastre! La cat mai multe! Si multumiri pentru sansa de a avea ceva facut de voi!

kiddo spunea... [Raspunde]

Oops! Intrebarea, era sa uit de ea:) Dreamcatcher este printre preferatele mele! Dar iubesc mult in special desenele vazute aici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Loredana bun venit si bafta:)!!
@ Kiddo - ma bucur ca iti place "prinzatorul":)
bafta!!

Rux

copilarim spunea... [Raspunde]

Astazi s-a incheiat concursul nostru 1000. Va multumim pentru participare si vrem sa felicitam castigatoarele. Am avut la fel d emulte emotii ca si voi - fiind prima data cand folosim acest random care posteaza singur si automat castigatorul (mie imi place mai mult ca celalalt pentru ca nu trebuie sa apas eu pe buton.. hihihi). Concluzia, va veti intalni cu el si la urmatoarele concursuri:P. Pana atunci vrem sa le felicitam pe Beatrice (KaBea), Amy si Micaela Gh si sa va multumim tuturor pentru ca ati participat si ne-ati raspuns la intrebare. Am vrea sa va dedicam fiecaruia cate un articol scris pe blog, asa ca va rugam sa ne scrieti in comentariu, sau pe mail despre ce v-ati dori sa cititi. Vor mai urma concursuri, asa ca fiti pe faza. :D O saptamana minunata sa avem:)
Rux

KaBea spunea... [Raspunde]

Yupi,am castigaaaaaaaat!Multumesc frumos!
Eu am sa te las pe tine Rux sa alegi,sunt sigura ca o sa-mi placa.Pupici dulci.

copilarim spunea... [Raspunde]

Bea te astept pe mail :)

Trimiteți un comentariu