duminică, 16 octombrie 2011

clouds, sweets and Tisha...boo?

Buna!! :)
Nu stiu cum a fost sambata aceasta la voi... dar la mine a venit frigul.. RAU. Asa dintr-odata?! 
Cum am intrat pe laptop si am deschis reader-ul (jucaria mea preferata - in loc de stiri, eu citesc readerul, plin cu tot felul de lucrusoare frumoase ca sa ma rasfat si binedispun) mi-a zambit plin de sclipici numele meu..  hmmm... Apas, se deschide si aflu ca domnul random  a decis sa imi faca un cadou extrem de frumos - pe Tisha, o fetita draguta care a fost surprinsa intr-o stampila digitala de Lia de la LiaStampz.
Cum am primit premiul pe mail m-am grabit sa iau imprimanta ca sa o admir si pe hartie... si numai bine ca imprimanta mea e bolnava - nu printeaza negru. Nu am nici cea mai vaga idee de ce, dar sper sa reusesc sa o tratez cat mai curand pentru ca asa nu se mai poate... mi-a imprimat in noante de rosu. Chiar si asa nu am rezistat tentatiei si am realizat o felicitare care aduce asa un pic a Halloween.


Din pacate becul meu economic nu ma ajuta in ceea ce priveste fotografiatul la ore tarzii si nici in photoshop nu am reusit sa fac mare lucru, dar sper sa va placa felicitarea. O voi inscrie si in doua concursuri:
Hopefully the marshmallow is pretty horrified by the playing fire (or not ... but still, everything happens on the clouds so it's still a little bit scary) and even though (because of the poor light) you cannot see it very well, the colours i've used are inspired by that beautiful photo. So... wish me luck

6 comments :

Julie P spunea... [Raspunde]

Very pretty
hugs Julie P

copilarim spunea... [Raspunde]

Thank you so much Julie:)!

hugs, rux

Unknown spunea... [Raspunde]

Love this! Thank you for joining us at Sarah Hurley Challenges!

Sarah x

copilarim spunea... [Raspunde]

Thank you Sarah! :)

Robin spunea... [Raspunde]

Cute card and sentiments! Thanks so much for playing with My Partner in Crafting Crime's Inspiration Challenge!!
Robin

copilarim spunea... [Raspunde]

Thank you Robin:)!

Trimiteți un comentariu