sâmbătă, 22 octombrie 2011

Just a little bit of steampunk

Pe ultima suta de metri am reusit sa termin si eu colierul pe care l-am realizat pentru concursul aniversar FB Ronnie. Tema interesanta, permisiva, am tot sperat sa fac rost de diverse materiale, dar n-a fost sa fie asa ca pana la urma asta a iesit...:). Mi-a placut sa citesc despre acest curent steampunk si am incercat sa spun si eu o poveste...



Am imbinat margele de lemn violete, cu perlute aurii, o margea mare de catifea in combinatie cu satin, margelute de nisip aurii cameleonice si margele de nisip tubulare maro, sarma maro spre visiniu si margele maro spre visiniu... hhmmmm plus! fluturasi cuprati. Si ar mai fi cateva piese, dar am incercat sa obtin acea atmosfera prin combinarea acestor materiale... Iata si o poza pe care am facut-o cu blitz (a trebuit sa fac pozele la lumina becului economic care mereu imi baga bete in roate:P).


Asadar, colierul meu "Participa la concursul aniversar FB Ronnie - Handmade". Sper sa va placa - eu una il ador:P, chiar daca pozele nu sunt cele mai fericite. Pe curand!




Update: 2.11.11 Am reusit sa fac ieri cateva poze pe "lumina" asa ca iata le adaug mai jos. Cu ocazia asta cutiuta galbena si-a gasit un "locuitor". Puteti citi despre ea aici: Yellow Sunny Little Box 



2 comments :

FB Ronnie spunea... [Raspunde]

Buna, Rux,

Te-am inscris in concurs. Am o rugaminte: am vazut ca ai protectie la copierea fotografiilor de la blogul tau de aceea am sa te rog sa imi trimiti una dintre poze pe mail sa o pun pe Facebook la Albumul concursului. Sau poti sa o postezi pe Facebook chiar tu. Multumesc.

copilarim spunea... [Raspunde]

Trimis mesaj pe facebook:P

Trimiteți un comentariu