marți, 25 octombrie 2011

Verdele e dulce?:)


De curand a fost ziua verisoarei mele, Bia - de curand acum o luna fara o zi, lol-. Ieri i-am facut aceasta cutie - felicitare, care mie una, imi place foarte mult. Modelul cutiei l-am mai discutat si il puteti revedea aici: Yellow Sunny Little Box. Cu acest tip de floare v-ati mai intalnit aici: Felicitare pentru Buni, iar pe Tisha (by LiatStampz) ati mai putut-o vedea si aici: clouds, sweets and Tisha...boo?
Am zarit o provocare interesanta care m-a inspirat in ceea ce priveste cromatica, si anume  Challenge #34-Colour Challenge de pe My Partner in Crafting Crime Challenge Blog. Floricica de sus are exact cele 5 noante din poza de inspiratie.


I've chosen for my birthdaycard-box the colours from the 34rd challenge on My Partner in Crafting Crime Challenge Blog. The flower actually features all the 5 coulours and they really are the same as in the inspirational photo, because i've coloured the flower in adobe photoshop:P.




I've also tried to take a picture with my flash off... but the light in my room is so poor, so that was the best i could do:)! Hope you like it!!

" />
In final va las o poza cu cutia pe cand era in faza de proiect si cu cele trei floricele pe care le-am facut ieri. Tutorialul pentru astfel de flori a fost publicat aici: -  Decoratiune: tutorial floricele din hartie (articol aparut pe ILoveHandmade.ro ), dar voi incerca sa il public si pe blog, in curand:). Celelalte doua flori le voi folosi la alte proiecte:P. Cat despre ce se afla in cutie.. vom povesti si despre aceste lucruri!

4 comments :

Robin spunea... [Raspunde]

Super sweet card and box! Thanks so much for playing with us at My Partner in Crafting Crime,
Robin

copilarim spunea... [Raspunde]

Thank you Robin! I love the colours in your inspirational photo:)!!

Rux

ladyjanet_56 spunea... [Raspunde]

This is a very lovely project I love those flowers thank you for playing along with us at MPCC. Janet

copilarim spunea... [Raspunde]

Thank you Janet! I'm glad you like it:)

Rux

Trimiteți un comentariu