joi, 23 decembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul39

Imi pare rau, dar acest episod nu l-am gasit (inca) online in italiana. Asa ca pana cand il voi gasi voi pune versiunea in limba germana. Sper ca rezumatul pe care il fac sa va ajute sa intelegeti cat mai bine ce se intampla.
Si iata-ne ajunsi la ultimul episod. Mie o sa imi fie dor de aventurile din fiecare seara, petrecute intr-o lume paralela si mai ales de figurile amuzante pe care le fac protagonistii... Ehhhhh...
Revenind... in episodul trecut actiunea s-a intrerupt tocmai cand marele sacerdot voia sa ii ucida pe tineri si rebeli. El este insa intrerupt de generalul Mosar. Si in timp ce in sala unde se afla masina timpului se poarta iar o batalie intre armata sacerdotului si ceilalti, regele se trezeste, datorita masinariei inventate de Mint.
Marele Sacerdot vrea sa il hipnotizeze pe genral, dar Zans ii sare in ajutor. Din pacate este prin de sacerdot care vrea sa il sugrume. Cand generalul vrea sa il salveze pe vocezaur, sabia sa se rupe, iar taietua facuta Marelui Sacerdot scoate la iveala un amanunt neasteptat: acela era un..... robot, un robot de neoprit, care se indreapta care masina timpului pentru a o distruge. Atunci Capo are o idee si, cu ajutorul lui Asso ia o baterie si o monteaza pe Slaugi. Cei doi se folosesc de masina lor ca sa treaca peste robot. In sfarsit recupereaza bateria care le lipsea si totul parea perfect, mai mult cei doi baieti par sa fi trecut peste neintelegeri, dar tocmai cand sa isi dea mana,se aude un zgomot si robotul reapare impingand Slaugi la o parte. Capo incearca sa ii distraga atentia pentru ca ceilalti sa poata fugi dar se impiedica si cade, numai ca ceilalti ii distrag atentia robotului, iar Asso, la bordul masinii si secondat de Serpente ii da lovitura finala. In sfarsit au scapat de marele sacerdot, regele si-a revenit, toti sunt sanatosi.. de ce se simte nevoia unui DAR? Pentru ca amenintarea meteoritului nu a disparut. Asa ca masina timpului este pusa in functiune si, cu puterea energetica la maxim, reuseste sa faca sa dispara meteoritii. Toata lumea sarbatoreste si da, vine un dar! Din pacate energia a fost consumata in totalitate iar acest lucru nu inseamna decat un lucru: tinerii nu se vor putea teleporta in lumea lor. Tristi ca nu pot pleca acasa, tinerii sunt insa recunoscatori ca sunt in viata si ca sunt toti. Asa cum spune si generalul, o noua epoca incepe din acel moment pe Noah - una in care oamenii traiesc in armonie cu dinozaurii si, vor incerca sa creeze alta masina pentru a-i putea ajuta pe tineri sa se intoarca acasa.
Lumea se pregateste sa plece spre capitala, tinerii fiind remorcati de doi dinozauri. Insa, in timp discutau despre masini, oameni si baterii Capo aude sunetul jocului electronic al lui Nerd si urmatorul lucru pe care il vad prietenii lui este sanctuarul catre care se intorceau. Capo gaseste in corpul robotului o incarcatura din care le trebuia si astfel calatoria catre casa este, din nou, posibila. Urmeaza momenul despartirii de prietenii pe care si i-au facut in acesta lume (ah nu-mi plac deloc despartirile!!!), o poza care sa le reaminteasca tuturor de aceste momente. Miu il imbratiseaza pe blond, generalul face o remarca formidabila: cu cat se certau mai mult cei doi baieti: Asso si Capo cu atat erau de fapt, mai prieteni... iar Zans il poarta pe aripile sale pe prietenul sau Tacito. Apoi, la bordul lui Slaugi, impreuna, uitandu-se la poze, sau bucurandu-se ca vor merge in sfarsit acasa. Dupa ce si-au luat ramas bun, masina timpului a pornit iar tinerii s-au trezit pe mare, acasa...Si, cu ajutorul unei vele improvizate, au plecat spre casa, mai maturi si cu o experienta unica de viata. Din pacate pozele lor s-au sters, dar amintirile raman vesnic in mintile si inimile lor.. Iar Zans stie toate aceste lucruri... de unde, tine secret. dar va puteti imagina!:)


39. Addio Noah!




In limba germana:
via actualizare video italiana iulie 2017  
Sper ca v-a placut serialul. Mie mi-a placut enorm. Si.. acum l-am vazut si eu in intregime, pentru ca initial vazusem doar cateva episoade. Pentru 39 de zile, cate o jumatate de ora pe zi, am calatorit in timp, acum 15 ani...si a fost minunat.

2 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

wow a fost o placere sa revad serialul asta, dar am fost mirata sa descopar la ce chestii inteligente ma uitam prin 95. Quality tv 100%

Un pic Imparatul mustelor, un pic 1984... super serial.

Diana

copilarim spunea... [Raspunde]

si eu ma bucur ca nu sunt singura careia i-a facut placere sa revada serialul:D!!

rux

Trimiteți un comentariu