joi, 15 septembrie 2011

Colier-banderola, SET MAIA

Hello! Revin asa cum spuneam ieri, cu un articol despre primul element al setului pe care l-am crosetat pronind de la ideea concursului Gradina Bunicii.

Trebuie sa recunosc ca eram in situatia de a nu stii ce anume sa fac. Initial voiam sa fac flori din sarma (dar pentru asta e nevoie de sarma, iar eu am cateva "mostre", care oricum nu prea se potrivesc). Si am gasit din nou salvarea in prietena mea croseta. Ar trebui sa ii multumesc, nu? (merci:P)

Baza pe care sunt prinse florile este crosetata - nu stiu cum de mi-a venit ideea sa lucrez acel model, dar ma bucur sincer pentru ca mie imi place foarte mult cum arata. M-am hotarat insa sa crosetez baza colierului in urma dicutiei cu Buni - referitoare la snururile care se lucrau pe mosor (nu nu am asa ceva). Se prinde cu doua panglici de satin. Si.. partea frumoasa este ca merge purtata si ca banderola (vine foarte frumos, dar va trebui sa ma credeti pe cuvant, pentru ca nu am poze).


Florile... In afara de floarea soarelui la care am lucrat pornind de la acest model, am mai realizat o dalie in degrade (alb cu visiniu) si o craita (batuta). Una dintre cerintele de baza ale concursului era sa includem mai multe feluri de flori, de preferinta specifice unei anumite perioade (eu am ales toamna:D). am ales sa nu fac frunze si am folosit panglici de satin verde inchis.

2 comments :

ina spunea... [Raspunde]

Super colier!

copilarim spunea... [Raspunde]

merci mult:) si eu il ador!! e inspirat din gradina bunicii mele:)

Trimiteți un comentariu