joi, 16 iunie 2011

09. Tragique disparition (Disparitie tragica)

Avand in vedere faptul ca am gasit serialul cu subtitrare, voi posta mai intai varianta aceasta urmand ca, dupa  "aflati mai mult", sa gasiti varianta fara subtitrare (pentru ca stiu cateva persoane care prefera sa vada serialul asa) si rezumatul.
Actualizare 2017- in spaniola si italiana via dailymotion:



Varianta in italiana franceza, fara subtitrare:

Rezumat:
Asa cum bine stiti, daca ati vazut episodul de ieri, Sandy cu ajutorul lui Mark, Walter si al prietenilor si celor apropiati ei, a reusit sa organizeze o petrecere de neuitat - cu ocazia zilei de nastere a lui Mark.
Sandy il convinge pe tatal sau sa faca un picnic - sunt invitatati prietenii ei, domnul si doamna Scott si bineinteles Mark. Cand merge sa il anunte despre picnic, acesta ii face o surpriza - se intorsese contesa, special sa o vada pe Sandy. Contesa vrea sa participe si ea la picnic spre bucuria lui Sandy care merge sa ii spuna tatalui sau.
Din pacate, Charles si amicii sai afla de plan de la prietenele lui Sandy care voiau sa ii invite si pe acestia si merg sa-i spuna lui Kitty. Aceasta se hotari as mearga si ea la picnic.
Sandy se reintoarce la castel si inainte ca doamna Wellington sa pregateasca prajiturele, o duce impreuna cu Mark sa vada gradina misterioasa. Contesa ii promite ca vor reveni impreuna sa vada gradina atunci cand vor inflori din nou narcisele.
Charles si amicii sai afla apoi si faptul ca va participa si contesa ala picnic si merg sa ii spuna lui Kitty care, pleaca impreuna cu mama sa la castel, pentru a o convinge pe Doamna Wellington in legatura cu logodna. Dar, cand ajung, masina contesei pleca spre Londra caci, in timp ce se intorcea impreuna cu Sandy si Mark din gradina misterioasa, aceasta aflase de la Walter ca sotul sau, contele Wellington o chemase de urgenta pentru a rezolva niste probleme legate de afacerile familiei. Contesa ii promite lui Sandy ca la intoarcerea sa vor organiza impreuna alt picnic.
Kitty este foarte suparata pentru ca nu a reusit sa o intalneasca pe contesa, dar mama sa o linisteste spunandu-i ca tatal lui Mark va accepta propunerea lor, fiind in pragul ruinei.
Picnicul este un mare succes. Pornesc cu totii de la casa lui Sandy si merg dincolo de castelul in ruina, pe plaja. Mark ii daruieste lui Sandy un pandantiv si o bratara si descoperiti de Tambour li se alatura la picnic si Charles si prietenii sai.
Cand se intorc cu totii de la picnic masina familiei Wellington vine in intampinare. Walter il anunta pe Mark ca parintii sai au murit intr-un accident de masina, toata lumea fiind mai mult decat surprinsa.Mark pleaca la Londra iar Sandy, dupa ce alearga la castel si se uita la tabloul contesei, se duce in gradina misterioasa, unde contesa ii promisese ca vor reveni anul viitor impreuna sa vada narcisele inflorind...

0 comments :

Trimiteți un comentariu