sâmbătă, 25 iunie 2011

Tom si Jerry - Mouse Cleaning

Mouse Cleaning este filmuletul cu numarul 38 avandu-i ca protagonisti pe Tom si Jerry sii a aparut pe : 11 decembrie 1948.
Produs
de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.





Tom si Jerry - Mouse Cleaning
video via youtube

Rezumat
Mammy Two Shoes termina curatenia si admira cat de frumos arata casa. In cursa sa dupa Jerry, Tom nimereste intr-o balta asa ca, plin de noroi din cap pana in picioare navaleste in casa murdarind tot.
Drept pedeapsa trebuie sa faca totul luna si, pana se intoarce Mammy Two Shoes din oras, trebuie sa aiba , grija ca totul sa ramana foarte curat. Jerry, vazandu-l pe motan pus la colt incepe sa ii joace feste: ba arunca scrum pe jos, ba ii pune cerneala in apa cu care spala, se joaca cu oua, aduce animale in casa... si cand, in cele din urma motanul obosit se aseaza sa se odihneasca, ii pune pe labe tus de stampila si apoi il provoaca la o cursa prin toata casa. Sarmanul Tom reuseste sa curete tot in timp record, mai ales ca o vede apropiindu-se pe Mammy Two Shoes. Dar Jerry, suparat fiind ca fusese azvarlit la subsol, muta banda pe care urma sa fie descarcati carbunii la subsol in sufragerie.. Si.. va las pe voi sa vedeti singurei ce se intampla la final;)).

0 comments :

Trimiteți un comentariu