miercuri, 15 iunie 2011

"LaBazar pe Mătăsari"

Abia ce va spuneam luni de prima editie a Weekend-ului Handmade la Pitesti, ca, iata, am mai aflat de o manifestare aflata tot la prima editie. Asa ca va puteti rasfata de doua ori si de ce spun de doua ori? Pentru ca Pitestiul este foarte aproape de Bucuresti - unde se desfasoara prima editie de "LaBazar pe Mătăsari" - mai multe informatii despre eveniment veti putea citi in Revista Atelierul.

Printre participantii la aceasta manifestare se afla si Ramo - RAMsMADE. Am rugat-o sa imi arate cateva din creatiile pe care le veti putea admira daca veti merge "LaBazar pe Mătăsari" si a fost foarte draguta si ne-a trimis trei poze!! Va spun insa din "culise" ca va pregati  si niste minunatii realizate din lut polimeric;)). Pana atunci va las cu pozele:

Setul Vintage Rose - format din medalion si cercei -

Cercei cu model tip "Camee"

Cercei candelabru

Multumim Ramo pentru faptul ca ne-ai spus despre acest eveniment si pentru pozele pe care ni le-ai trimis si iti dorim sa incanti cat mai multa lume cu lucrurile frumoase pe care le faci!! Ah, da.. si te asteptam cu pareri si poze (daca vei putea face)!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu