luni, 13 iunie 2011

Tennis Set

 

Buna!!! Saptamana asta va fi sub semnul crosetei:))!! Am reusit in sfarsit sa imi sortez din poze, asa ca pot sa va arat ce am mai facut in ultima vreme. Am sa incep cu un set format din doi jucatori de tenis. 

Photobucket
o poza sa vedeti cat de mari sunt

Baietelul a fost primul pe care l-am facut:) Am lucrat corpul cu un crem si de aceea accesoriile pe alb sunt poate mai putin vizibile (cum ar fi acele banderole pentru incheieturi). A fost extrem de migalos (de fapt cred ca nu mai este nevoie sa spun asta.. am sa va anunt cand voi face ceva care sa nu fie atat de migalos... hahaha, dar deocamdata nu este cazul). Racheta este lucrata pe un cadru de carton... si modelul rachetei baietelului este inspirat de o racheta HEAD pe care o are sora mea:). Pe fetita am facut-o imediat dupa. Este putin mai inalta (poate si din cauza parului.. :P) si are o racheta mai clasica care imi place tare mult.
M-a distrat foarte tare sa ii fac fustita usor crapata intr-o parte  (nu mai stiu exact la care jucatoare am vazut acest model). Daca la baietel am mers pe culori mai clasice, la fetita am vrut sa fie ceva mai pastelat. Amandoi au in mana cate o minge de tenis galbena. Acestea fiind spuse va las mai multe poze mai jos si maine veti putea citi si despre cutia pe care le-am facut-o:)!! Pentru a vedea pozele mai mari apasati pe ele!

 

0 comments :

Trimiteți un comentariu