duminică, 26 iunie 2011

Week-end Handmade la Pitesti - 16-17 iulie 2011-

Buna! Va scriam acum 2 saptamani despre primul Targ handmade la Pitesti organizat de AlinDesignEvents in perioada 18 -19 iunie ( Week-end Handmade la Pitesti - in imagini- ).


Evenimentul a fost bine primit si asa cum ne spunea organizatorul, va fi doar inceputul unei serii de astfel de evenimente care tind sa devina traditie.


Asa ca, daca ati ratat aceasta prima editie, va anunt ca va avea loc 16-17 iulie 2011 un nou week-end handmade - care se va desfasura in acelasi loc, ca si primul (in fata Centrului Comercial Trivale).

Programul este intre orele 9 si 21. Pentru cei interesati sa participe iata cateva detalii importante preluate de pe site-ul organizatorului:
Conditii de participare – produse lucrate manual (nu se fac exceptii)
Facilitati – se asigura pavilion 3x3 m, 4 locuri sub pavilion, expunere pe doua parti (1 loc are suprafata de 2,25 mp cu expunere de 1,5 ml ).
Locurile sunt limitate. Nu se asigura mobilier. Nu se asigura paza pe timpul noptii.Taxa de participare - 100 lei/loc. Contravaloarea taxei se achita anticipat.


-talentatii participanti de la aceasta editie-
Pentru inscriere si alte detalii vizitati site-ul organizatorului, unde veti gasi adresa de mail, pentru a-l putea contacta. Va las mai jos mai multe poze de la eveniment (pentru a le vedea mari apasati pe ele):

 



 



 


credit poze si info:  AlinDesignEvents

4 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Sa inteleg ca pisi era organizator?Hi,hi....Foarte fain.Pupici.

copilarim spunea... [Raspunde]

Da!! ;)) Din pacate si eu am ajuns acolo tot prin intermediul pozelor la prima editie.. Si au fost atatea chestii faine!!

Sorana spunea... [Raspunde]

hehe..pisi organiza mesele...verifica ce se manca pe la targ!gusta de la fiecare!

copilarim spunea... [Raspunde]

;)) norocoasa pisi:D!!

Trimiteți un comentariu