miercuri, 29 iunie 2011

Cutiuta doctorului

Hello!! De ziua tatalui meu, acum o saptamana, am creat o papusa doctor. I-am facut si o cutiuta - imi place foarte mult ideea aceasta de cutie- sper sa o refac si pentru alte proiecte. Din pacate nu am poze facute in timp ce lucram pentru ca am lucrat in mare viteza;)) si nici nu stiam foarte clar ce pasi sa fac pentru ca a fost o inventie de moment.


Cutia are doua elemente: baza si partea detasabila (cea care are conturul roz). Baza are trei laturi: spate, partea de sus si cea de jos. Partea de sus si cea de jos sunt tinute in pozitie prin amplasarea atei albastre (care pentru mine a fost o revelatie - imi place foarte mult).


Partea detasabila din fata se ataseaza prin laterale.Aici puteti vedea detalii desenate: casuta, masinuta - un trabantel galben si bineinteles soarele:).


Imi partea de jos avem floricele si iarba si in cazul in care sa intrebati de ce si nori, raspunsul este simplu: printre nori exista o lume magica unde totul este frumos si curat si placut!!! si in aceasta lume magica locuieste acest personaj. Ah... va intrebati de ce nori pe fundal?? Pentru ca si eu traiesc intr-o lume magica, tapetata cu nori :P.


Si doua poze fata-spate (pe spate bineinteles nori si sistemul de prindere la care am atasat "eticheta".
Partea detasabila are rol de protectie si vitrina. Este facuta cu un plastic transparent pe care l-am "reciclat". Sper ca v-a placut cutiuta!! Va mai las inca doua poze:



0 comments :

Trimiteți un comentariu