joi, 9 iunie 2011

Bride Doll - the winner

Buna!! Va povesteam ieri despre setul realizat la concursul Mireasa anului 2011, realizat pe CDB. Ei bine, acesta este proiectul pe care l-am inceput dupa intamplarea despre care va povesteam:Hihi!! Tot imi placeau mie papuselele mirese, na ca mi-am facut una cu aceasta ocazie. Si nu oricum!! Are si cercei (purtabili, sunt pe suport normal cu ac si cheita), colier si o tiara. Si... daca aveti rabdare sa ajungeti la capatul articolului mai are un element vestimentar bleu...
Azi nu va voi povesti foarte multe despre cum am lucrat (voi reveni cu un articol cu poze din timpul lucrului si nu numai - trebuie doar sa le selectez caci sunt foarte multe). Am sa ma limitez la pozele pe care le-am prezentat in concurs si apropo de acest lucru, domnisoara a castigat un premiu special!! Yey!! (multumim frumos)


Mai jos puteti vedea celelalte poze (este si una care prezinta spatele cutiei, pe la inceput se poate vedea ca aceasta era "in lucru").Ei... ati vazut si ceva bleu-ul .. nu?:P Sper ca v-a placut! Eu o iubesc:)

0 comments :

Trimiteți un comentariu