luni, 27 iunie 2011

16. Larmes de colère (Lacrimi de suparare)


In prima parte a articolului puteti viziona episodul cu subtitrare. In partea a doua, dupa "aflati mai mult" exista  rezumatul. :)
Actualizare 2017

via  trilulilu



Varianta in franceza, fara subtitrare:

Rezumat:
Asa cum bine stiti, Sandy a plecat la Londra pentru a-i respecta dorinta tatalui sau si pentru a isi putea largi orizonturile-studiind. Birourile ziarului Ronwood sunt insa in ruina si ziarul in pragul falimentului si desi prietenul tatalui sau, domnul Ronwood este un om deosebit care o primeste cu drag si se angajeaza sa aiba grija de ea, sotia si fiica acestuia o trateaza foarte urat.
Cele doua Ronwood mama si fiica, sunt hotarate sa o munceasca pe Sandy si sa o trateze urat pana aceasta va pleca. Ii dau o gramada de treburi de facut (sa faca curat, sa spele, sa mearga la cumparaturi) si Eva - fiica domnului Ronwood face tot posibilul sa ii ingreuneze treaba ( lipste hartiile de mobila, pune mucuri de tigara prin casa, ba chiar vorbeste cu trei baieti sa ii arunce cu noroi in hainele abia spalate de Sandy).
Sandy nu este insa chiar singura avandu-l pe Ricky alaturi care o sustine si ajuta mereu. Acesta o ajuta cu hainele, la cumparaturi si impreuna le dau o lectie celor 3 baieti pe care Eva ii pusese sa murdareasca hainele. Acestia spala la ei acasa rufele si mama lui John - unul dintre baieti, ii face cadou lui Sandy o rochita care fusese a fiicei ei si ii multumeste ca i-a dat o lectie de buna purtare fiului sau.
Bucuria lui Sandy pricinuita de bunatatea pe care mama baiatului i-a aratat-o dar si de frumosul cadou primit nu dureaza mult caci, sosita acasa, Eva vrea rochia si evident urmeaza o scena plina de egoism si rautate din partea partii feminine a familiei Ronwood.
Sandy este insa obosita si trista si ii mai este si dor de Mark. Suprinsa de Ricky in timp ce se uita la unul dintre desenele pe care Mark i le facuse, aceasta afla de la baietel ca una dintre prietenele acestuia ar avea un portret care poate sa fi fost facut chiar de Mark. A doua zi vazand portretul micutei Sandy intrevede o speranta de a-l gasi pe Mark, dar tocmai cand voia sa plece in cautarea acestuia Eva apare si ii aduce vestea ca este pedepsita si trebuie sa faca ordine in beci si nici nu va primi mancare. Cei mici se ofera sa il caute pe Mark in timp ce Sandy lucreaza la rochia pentru Eva si  nu prea se poate concentra.
Crezand ca l-au gasit cei mici o anunta pe Sandy care alearga sa il vada .. Ricky lasa rufele in ploaie si "imprumuta masina" pentru a ajunge mai repede la locul unde-l vazusera pe pictor, ca acesta sa nu plece din cauza ploii. Din pacate din cauza distantei (era pe celelalt mal fata de locul unde se aflau micutii) avusese loc o confuzie si nu era Mark cel pe care il vazusera...
Intorsi acasa toti isi cerura scuze pentru fapta lor, iar Sandy si Ricky se infiintara in fata domnului Ronwood pentru a-si incasa pedeapsa (sper bucuria sotiei si fiicei acestuia). Ce nu stiau cele doua, era ca domnul Ronwood lovea scaunul si nu pe Sandy si Ricky - care practic numai prin faptul ca si-au recunoscut greseala si au venit singuri pentru a-si primi pedeapsa, fusesera iertati.

0 comments :

Trimiteți un comentariu