duminică, 5 iunie 2011

Sandybell - Jonquille

"Hello, Sandybell" sau Sandy Jonquille cum am cunoscut-o noi la inceputul anilor 90 cand a fost difuzat serialul pe tvr1! Am mai scris cate ceva despre ea prin 2008 pe 4 aprilie (mai precis versurile pe care le veti putea gasi spre finalul articolului si poza de mai jos au aparut intr-un articol de-a meu, de aceea poza are stampila aceea in coltul din dreapta sus :D) si apoi am toooot zis ca "lasa ca o sa scriu, o sa scriu" si cum lista mea de "o sa-uri" este extrem de lunga.. Noroc cu voi ca ati ales acest serial animat :)!

Sandy
- poza din colectia personala, primita in anii 90 de la bunici-
-
Sandy este personajul central al unui serial anime realizat de studioul Toei Animation in 1981. A fost difuzat prima data in Japonia  pe postul Tv Asahi (6 martie 1981 -26 februarie 1982). Regia  serialului este semnata de Hiroshi Shitara, iar de fiecare episod s-a ocupat Kazumi Fukushima. Povestea ii apartine lui Shiroh Jinbo si a fost adaptata de: Hiroshisa Soda, Makoto Sakurai, Noboru Shiroyama.
Daca vreti mai multe detalii "tehnice" -sa le spunem- despre serial, puteti accesa pagina de pe wikipedia a serialului, care mi-a servit si mie drept sursa de informare;). Mai puteti afla cateva amanunte intersante legate de distributia "vocilor" cat si sub ce titluri a mai fost cunoscut serialul in alte tari aici. Acestea fiind spuse, vreau sa va reamintesc (celor care au vazut serialul, se intelege) ca sunt 47 de episoade (a aproximativ 25 de minute fiecare) in care Sandy trece prin momente mai vesele sau mai triste. Am vrut sa precizez acest lucru pentru ca acest serial va "rula" incepand de maine aici pe blog.. si e de munca:)). Nu promit de aceea sa respect cu strictete progarmul luni-vineri cu care v-am obisnuit pana acum la seriale, dar am sa ma straduiesc sa fie mai mult de un episod pe saptamana - cum s-a intamplat in mare parte in cazul lui Angie Girl.
Mai jos va las genericul intreg al piesei cu versurile:


Sandy Jonquille -generic complet via


Versuri

Elle aime bien la vie Sandy
Dans son joli pays Sandy
Avec tous ses amis Sandy
Elle s'amuse, elle rit, Sandy
Elle rêve, elle espère
Vivre heureuse avec le garçon qu'elle préfère
Elle est toujours la première
Généreuse et sincère

{Refrain:}
Va Sandy
Sandy sans doute
Va Sandy
Tu suis ta route
Fais ton chemin et boucle tes valises
Pour que ton rêve se réalise
Va Sandy
Sandy s'en doute
Va Sandy
Tu suis ta route
Pour que ton rêve se réalise
Fais ton chemin, boucle tes valises
Si tu veux gagner le bonheur
Ecoute ton cœur

Dans son jardin secret Sandy
Fait pousser ses pensées Sandy
Elle compte toujours Sandy
Sur son gros chien Tambour qui suit
Elle déteste la violence
Elle préfère l'amitié et la confiance
Elle est toujours la première
Généreuse et sincère
{au Refrain, 2x}

Auteur : Paroles et Musique: Ch.Level, A.Valeri, Manera, N.Carucci


A demain!!! (adica pe maine... imi fac si eu incalzirea:)) )

0 comments :

Trimiteți un comentariu